Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Dacă tot e vacanţă la "Gulliver", e bine de ştiut că în oraşul vecin, începând de duminică, vor fi cinci zile de poveşti pentru copii, întrucât Teatrul de Păpuşi Brăila organizează Festivalul Internaţional „Cărăbuş”. Ajuns la ediţia a VI-a, evenimentul se va desfăşura în cadrul Zilelor Municipiului Brăila, în perioada 11 – 15 august. Vor fi cinci zile în care se vor juca piese clasice precum "Soacra cu trei nurori", "Degeţica", "Ursul păcălit de vulpe", "Capra cu trei iezi", "Aladin", vor veni la întâlnire cu copiii şi Dl. Goe, şi "Vânzătorii de poveşti", "Elefantul Pătrăţel", Nică din "Amintiri din copilărie". De asemenea, vor fi ateliere de creaţie pentru copii şi Parada măştilor.
Teatrul de păpuşi "Gulliver" din Galaţi va participa la această ediţie cu spectacolul "Capra cu trei iezi", care se va juca luni, 12 august, de la ora 18,30. Un program complet găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citit 566 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2019 18:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro