Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un drum mai puţin pentru gălăţenii care au nevoie de un nou act de identitate! Printr-un afiş postat pe Facebook, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Galaţi informează că taxele de emitere a unei cărţi de identitate pot fi plătite prin SMS.
Astfel, pentru o carte de identitate valabilă şapte ani trebuie să trimiteţi un mesaj cu textul GL7 urmat de CNP, la numărul 7530. Costul este de 1,50 de euro plus TVA.
Pentru taxa necesară unei cărţi de identitate provizorie mesajul este GL1 urmat de CNP, şi costă 0,20 de euro plus TVA.
Pentru obţinerea comunicării de date cu caracter personal, textul trimis prin SMS este GLD1, urmat de CNP, iar preţul - 0,20 de euro plus TVA. În urma trimiterii mesajelor, veţi primi, în cel mai scurt timp, un mesaj de confirmare, precizează Evidenţa Persoanelor Galaţi.

Citit 875 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2019 20:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro