O nouă generaţie de miri de aur

O nouă generaţie de miri de aur

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă ”Nae Leonard” Galaţi va găzdui, astăzi, o nouă festivitate de premiere a cuplurilor care sărbătoresc anul acesta 50 de ani de la căsătorie. Este vorba despre 162 de cupluri de aur cărora li se vor înmâna diplome și flori. Potrivit Primăriei Galaţi, fiecare cuplu va primi cu această ocazie un cec în valoare de 500 de lei. "Prin acest sprijin financiar, Consiliul Local Galați dorește promovarea familiei, a rolului său în dezvoltarea societății și recunoașterea contribuției pe care aceste persoane și-au adus-o la dezvoltarea comunității", precizează Biroul de Presă al administraţiei locale.

Citit 1833 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 13:18

1 comentariu

  • postat de Daniela Lawson Vineri, 23 August 2019 11:59 2.31.48.*** Link la comentariu
    0
    7

    La cum îi fac să se simtă pe cei rămaşi singuri la bătrânețe, fără vină că boala sau moartea au făcut să existe vârstnici singuri, se gândeşte cineva ? Demnitatea vârstei respectată în spitale de exemplu, fără circ ci drept conduită, ar fi o preţuire incomparabil mai elegantă şi decentă a vârstei înaintate. ?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro