Bilanţ cu mascaţi la Poliţia Comunitară

Bilanţ cu mascaţi la Poliţia Comunitară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Amenzi de milioane de lei pe 2009 *

Ieri, la sediul instituţiei din strada Traian, în prezenţa şefilor tuturor poliţiilor gălăţene, a reprezentantului ISU, a primarului şi viceprimarului, directorul Cristian Gâscă (FOTO 1) de la Poliţia Comunitară Galaţi a tras linie anului 2009.

Iar rezultatul, cel puţin pe hârtie - pentru că nimeni nu are şi evidenţa tuturor amenzilor ÎNCASATE de la gălăţeni, nu numai aplicate lor – este unul impresionant.

Cifre

„Anul trecut s-au dat 23.478 de sancţiuni, în valoare totală de 1.637.000 lei şi au fost confiscate bunuri valorând 147.000 lei”.

„Poliţiştii comunitari au avut 232 de infracţiuni în flagrant şi au înregistrat 852 de plângeri”, a susţinut directorul Poliţiei Comunitare.

Rutierele Poliţiei Comunitare

În ceea ce priveşte activitatea Poliţiei Rutiere Comunitare, aceasta a fost intensificată, conform directorului Gâscă:

„Se lucrează în trei schimburi, câte opt echipaje auto pe schimb şi câte şase pedestre, acţionându-se în principal în zonele cu trafic auto şi pietonal intens: strada Brăilei, Domnească, Oţelarilor, Ada Marinescu sau Drumul Viilor, în zilele de sâmbătă şi duminică, atunci când este organizat Talciocul”.

Atenţie, intră mascaţii

Conferinţa de presă a fost urmată de o demonstraţie a departamentului de intervenţii rapide a Poliţiei Comunitare, apariţia mascaţilor fiind suficientă pentru a impresiona chiar şi sală plină de… poliţişti.

Citit 1164 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.