Microbuz cuprins de flăcări pe Drumul de Centură (VIDEO)

Microbuz cuprins de flăcări pe Drumul de Centură (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Intervenţie de urgenţă a pompierilor gălăţeni, sâmbătă noaptea, lângă o benzinărie dezafectată de pe Drumul de Centură. Pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce un microbuz, marca Mercedes, a luat foc. Microbuzul, în valoare de aproximativ 12.000 euro, a luat foc în mers, chiar la intrarea în benzinărie. Şoferul, care era singur în maşină, a reuşit să coboare din vehicul fără să fie rănit.

Martorii spun că microbuzul a fost îndepărtat de pompele benzinăriei, astfel că nu a fost pericol de explozie sau ca flăcările să se extindă. În ciuda intervenţiei prompte a pompierilor, aproximativ 80 la sută din microbuz a fost deteriorat.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit drept cauză probabilă a incendiului o defecţiune a microbuzului, defecţiune apărută în timpul exploatării, în mers, care probabil a cauzat un scurtcircuit. La faţa locului s-a interventi cu un echipaj şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Nu au existat victime", ne-a explicat Dan Ionaşu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

FOTO și VIDEO: GSG

CITEȘTE ȘI: Autobuz Transurb cuprins de flăcări

Citit 3840 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.