Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Locatarii cartierului Ţiglina III au găsit o nouă întrebuinţare pentru locul de joacă existent în zonă. Este impropriu spus loc de joacă, pentru că, în realitate, acolo se află doar patru echipamente învechite, printre care şi un tobogan măzgălit de amatorii de graffiti.

Nu spaţiul ar fi problema, acesta fiind suficient, ci bunăvoinţa autorităţilor, care, din păcate, au răspuns negativ la sesizările cetăţenilor. Mai mult chiar, locul de joacă nu este nici măcar împrejmuit corespunzător. De-a lungul timpului, gardul a fost furat pe bucăţi, lăsând loc liber indolenţei. Astfel, mulţi posesori de autoturisme lipsiţi de bun simţ au luat cu asalt o parte din terenul locului de joacă. Zilnic, trec razant pe lângă singurul tobogan din parc, pentru a-şi croi drum către blocurile din apropiere. Exasperat de situaţia creată, unul dintre locatari, Virgil Neagu, a făcut o sesizare şi pe adresa redacţiei noastre, dorindu-şi ca autorităţile să ia atitudine, prin reamplasarea gardului, care să delimiteze spaţiul de joacă de carosabil. De asemenea, poate nu ar fi rău ca în zona respectivă să se monteze un sistem de supraveghere video, în vederea evitării unor astfel de situaţii pe viitor.

"Este parc sau stradă? Aceasta este o zonă de relaxare, atât pentru adulţi, cât mai ales pentru copii, care ar trebui să fie în siguranţă. Sper să fie luate măsuri cât mai repede", şi-a manifestat nemulţumirea Virgil Neagu.

Foto: Iulia Kelt

Citit 2881 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2019 23:59

1 comentariu

  • postat de Dan Marți, 17 Septembrie 2019 09:16 5.13.146.*** Link la comentariu
    0
    6

    Toate locurile de joaca din Galati sunt periculoase. Vedeti si parcul de pe strada Tecuci (spre General), in special groapa cu nisip unde sunt niste bucati de beton care nu au ce cauta acolo. In parculetul de la Vega unde este groapa cu nisip, sunt niste suruburi la vedere care tin aceea ciupercuta.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.