Găseşte ”stopul”!

Găseşte ”stopul”!

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii

La întâlnirea indicatorului “Stop”, şoferii ar trebui să manifeste prudenţă sporită. Dacă el este, însă, înghiţit de buruieni, autorităţile ar trebui să manifeste mai mult interes. Viaţa are prioritate, după cum deseori ni se semnalează în trafic. Poate că nu ar fi rău ca respectul autorităţilor pentru viaţa cetăţenilor să fie crescut, prin toaletare corespunzătoare, care să asigure vizibilitate indicatoarelor montate.
La intersecţia străzilor Mărăşti, respectiv, Cluj, cu strada Nae Leonard, răsar, timid, două “stopuri” de printre crengi lungi şi dese, făcând, practic, imposibilă observarea lor, chiar şi pentru cel mai vigilent şofer. Există în acest caz două situaţii salvatoare: instalarea iernii, care va dezbrăca crengile respective de frunziş, sau intervenţia autorităţilor. Rămâne de văzut care dintre cele două va avea loc mai întâi.

Citit 1801 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2019 17:57

2 comentarii

 • postat de HAHAHA Joi, 26 Septembrie 2019 11:52 194.105.20.*** Link la comentariu
  1
  1

  Cea mai rapida va fi interventia RUGINII care va manca semnul din fier !!! Parerea mea !!!

  Raportează
 • postat de Stamate Miercuri, 25 Septembrie 2019 18:59 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  5

  Care autoritati? Astia au treaba, pregatesc campania electorala, coc vinete pentru zacusca, culeg viile. Oricum nici in alte anotimpuri nu-si indeplinesc competentele din fisa postului, fiind interesati doar de cresterile salariale, zile libere si de sporuri, peste multiplele indemnizatii de membri intr-un consiliu, sau cel putin consilier personal al cuiva mai avantajat de soarta politica! Dar exista si un acar Paun, in persoana Asociatiei de proprietari si a proprietarului care a ingradit semnul (nu este unicat in Galati), permitand gardului viu sa creasca necontrolat! Ca sa nu mai spunem ca mai este si posesor de auto (nu spunem cate, deoarece nu conteaza)!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.