Deşeuri din construcţii, aruncate la container

Deşeuri din construcţii, aruncate la container

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

La punctul gospodăresc situat pe strada Constantin Levaditti, în spatele blocului Bujor 3, una dintre pubele zace la pământ, fiind imposibil de folosit. În schimb, mormane de gunoi se află atât în spatele, cât şi în faţa ei. Printre ele se pot observa şi resturi de sticlă care provin de la geamuri sparte şi alte deşeuri rezultate din activităţi de construcţie.

Trebuie menţionat faptul că abandonarea acestor tipuri de deşeuri la punctele gospodăreşti constituie contravenţie şi se sancţionează conform prevederilor OUG nr. 195/2005 privind protecţia mediului cu amendă de la 6.500 lei la 7.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 25.000 lei la 30.000 lei pentru persoane juridice.

Pentru depozitarea acestui tip de deşeuri, Serviciul Public Ecosal are în administrare două puncte verzi, unul situat pe strada Drumul Viilor nr. 1, celălalt aflat pe strada Etna nr. 29. Societatea poate fi contactă la numerele de telefon 0236.312.282 sau 0374.927.292.

Citit 1144 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 00:49

1 comentariu

  • postat de Un contribuabil Marți, 12 Noiembrie 2019 20:07 86.124.206.*** Link la comentariu
    0
    0

    Politia Locala ar trebui sa fie mai vigilenta, sa lase masinile din dotare si sa patruleze pe jos, nu doar in zonele centrale ale orasului, ci si pe la periferiile acestuia pentru ca si acolo sunt oameni!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro