Accident neobişnuit în apropiere de Galaţi. O tânără s-a aruncat din tren

Accident neobişnuit în apropiere de Galaţi. O tânără s-a aruncat din tren
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc miercuri seară, în apropiere de Galaţi, protagonistă fiind o tânără de 20 de ani, pasageră în trenul care circula pe ruta Galaţi-Târgu Bujor. Aşa cum aveau să consemneze poliţiştii de la Transporturi, fata a uitat să coboare în Halta de la Tuluceşti. Abia după ce mecanicul ar fi tras semnalul se plecare şi garnitura ar fi parcurs o distanţă de 300 de metri de staţie, tânăra a luat decizia să coboare cu orice preţ. A sărit din trenul aflat în mers, în cădere izbindu-se cu capul de beton. Garnitura a fost oprită imediat, la faţa locului deplasându-se un echipaj medical de urgenţă şi poliţiştii, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 28127 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 16:36

2 comentarii

 • postat de Niko
  Vineri, 29 Noiembrie 2019 11:20
  93.122.158.***
  Din cate stiu la trenuri ar trebui ca usile sa fie blocate in timpul mersului.
  1
  7
  Raportează
 • postat de Aad
  Joi, 28 Noiembrie 2019 21:54
  70.25.40.***
  ".....şi poliţiştii, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă."
  Stiu ca este o formulare standard, cred ca pur si simplu se cerceteaza cauzele, imprejurarile in care s-a derulat evenimentul si ca nimeni nu poate fi acuzat de nimic daca se constata ca tanara a sarit din tren ca sa nu piarda...gara.
  Dar cred ca se va banaliza formula iar cuvintele isi vor pierde din semnificatie, Expresiile "dosar penal" , "vatamare corporala" vor ajunge sa nu mai insemne mare lucru. Daca se va atasa la dosar o declaratie a mecanicului (obligatorie, cred) vom spune ca acesta a fost implicat intr-un dosar penal? Bizar, nu ma obisnuiesc!
  1
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.