Bandă de tâlhari, lovituri în serie

Bandă de tâlhari, lovituri în serie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sfârşitul săptămânii trecute a fost sub semnul atacurilor bandelor de hoţi, mai multe locuinţe din Galaţi fiind vizate de grupurile de infractori, care au dat spargeri cu proprietarii în case.

Două dintre ele au avut loc pe străzi apropiate, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie. Prima vizată, o locuinţă de pe strada Unirii, luată cu asalt de cinci indivizi cu feţele mascate. Aceştia ar fi intrat prin efracţie în locuinţă şi l-au ameninţat pe proprietar, reuşind să fugă cu un laptop.

La scurt timp, trei dintre ei aveau să mai dea o lovitură, pe strada Războieni. Au sărit gardul casei şi, dintr-un corp nelocuit, au furat o bicicletă şi mai multe bunuri în valoare totală de 1.000 de lei.

În urma sesizărilor, poliţiştii de la Municipiu au deschis o anchetă la finele căreia au reuşit să dea de urma principalilor suspecţi. Ei au stabilit că prima tâlhărie a fost "opera" a cinci persoane, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, care au atacat alături de doi minori de 15 ani. Aceştia din urmă, împreună cu bărbatul de 37 de ani, ar fi fost, ulterior, artizanii loviturii de pe Războieni.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, anchetatorii urmând să stabilească ce măsuri vor lua faţă de suspecţii cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi respectiv furt calificat.

Citit 3307 ori Ultima modificare Marți, 03 Decembrie 2019 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.