Sănătate de la Moş Crăciun, pentru Raul

Sănătate de la Moş Crăciun, pentru Raul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Este dorinţa cea mai fierbinte a unui băieţel de numai 6 ani, care, în acest  an, nu îşi doreşte jucării sub brad, ci ca semenii lui să îi de a o mână de ajutor lui Moş Crăciun pentru a-i aduce cel mai preţios dar: viaţa.

Micuţul a fost diagnosticat în urmă cu puţin timp cu o boală teribilă: tumoră de trunchi cerebral cu evoluție imprevizibilă. Medicii care i-au dat cruntul verdict i-au recomandat să înceapă cât mai repede tratamentul oncologic, pentru diminuarea tumorii care are câţiva centimetri, precum şi continuarea investigaţiilor, într-un centru de specialitate.

Pentru a ajunge într-o clinică performantă din străinătate, unde să primească cele mai bune îngrijiri şi terapii conform vârstei şi bolii de care suferă, Raul are nevoie de o sumă uriaşă: 100.000 de euro, bani din care a strâns, până acum, numai din donaţiile pe Facebook, peste 170.000 de lei. Pentru că evoluţia bolii, tipul investigaţiilor, terapiile şi intervenţiile sunt imprevizibile, familia lui Raul are nevoie de bani, orice sumă fiind binevenită. Din acest motiv, unul dintre evenimentele sportive cu caracter umanitar ale finalului de an îi va fi dedicat lui Raul. Se va întâmpla la Brăila, duminică, 22 decembrie, în Parcul Monument. Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu îi aşteaptă pe prietenii lor să vină în număr cât mai mare pentru ca toţi, împreună, să devină un "Secret Santa" cât mai puternic pentru micuţul care are atâta nevoie de ajutor. Mobilizarea este planificată pentru ora 10,30, alergarea urmând să se desfăşoare în limita a maximum zece ture parcurse în jurul Orăşelului Copiiilor.

"La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante, alături de urna special amenajată din partea familiei, în care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, în funcție de posibilități. Fiind o activitate caritabilă si nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge, atât cât va putea! Şi, în semn de mulțumire şi recunoștință, vă vom înmâna o diplomă de participare, pentru generozitatea şi bunăvoința dumneavoastră. În plus, primii princhindei ce vor reuşi să ajungă la linia de start, dupa prima tură alergată în jurul Orăşelului Copiilor vor primi o diplomă şi o medalie", explică Laurenţiu Cobzaru, militarul gălăţean, campion a zeci de evenimente dedicate cauzelor umanitare.

Cei care vor să îl ajute pe Raul, dar nu pot ajunge la alergarea de duminică de la Brăila, pot dona bani în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele Iacob Iulian, tatăl lui Raul: RO85BTRLRONCRT0522677001 (lei)

RO35BTRLEURCRT0522677001 (euro)

Citit 1766 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.