Cros caritabil, la Zătun

Cros caritabil, la Zătun
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Complexul de Agrement Zătun va găzdui sâmbătă, 30 mai, de la ora 9,00, crosul caritabil “MAI Aproape de Tine” organizat de structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI), respectiv Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi şi Inspectoratul Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă  Galaţi.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri care vor servi la sprijinirea Caravanei Medicale a grupului "Galaţi 4x4", un proiect care se adresează persoanelor defavorizate şi care constă într-un consult medical general sau de specialitate. De asemenea, vor fi efectuate şi analize medicale, ale căror rezultate vor putea fi primite imediat.

Activitatea va cuprinde două probe de cros, pe două distanţe diferite, de 3 şi 15 kilometri, şi o probă pentru copii, pe o distanţă de 300 de metri. De asemenea, nu vor lipsi demonstraţii de arte marţiale, diferite jocuri şi multe alte surprize.

Taxa de participare constă într-o donaţie de 35 de lei, valabilă doar pentru adulţi, iar alergătorii binevoitori sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare, pentru a le oferi celor mai puţin norocoşi acces la servicii medicale adecvate.

Galaţi 4x4 şi Ambulanţa Privată CMO Galaţi vor pune la dispoziţia participanţilor două maşini de teren şi o ambulanţă pregătită pentru a oferi asistenţa necesară, în timp ce Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, Corpul Naţional al Poliţiştilor din România şi Consiliul Judeţean Galaţi îşi vor aduce propria contribuţie, asigurând desfăşurarea activităţilor.

Informaţii suplimentare pot fi primite de la următoarele persoane de contact: Alina Cicu (STPF Galaţi) - la numărul de telefon 0761.668.385, Cătălin Bădin (IJJ Galaţi) - 0749.034.656, Laurenţiu Marinescu (ISU Galaţi) - 0756.071.416 şi Mihai Tâmpeanu (IPJ Galaţi) - 0741.433.628.

Citit 1989 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2020 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.