Tone de ajutoare pentru gălăţenii în nevoie

Tone de ajutoare pentru gălăţenii în nevoie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Peste 25 de tone de bunuri, de la alimente la jucării şi obiecte de uz casnic au fost strânse, timp de patru luni, de la gălăţenii cu suflet pentru semenii lor aflaţi în situaţii dificile. Graţie mobilizării iniţiate de gălăţeanul Doru Maximilian, prin comunităţile civice "Pentru Galaţi", "Galaţiul nostru" şi "Pentru Turcoaia", cea de-a cincea ediţie a campaniei "Super gălățenii super donează" s-a concrezizat cu ajutorarea a nu mai puţin de 1.317 gălăţeni, de la sugari la bătrâni, aflaţi în situaţii vulnerabile. 

"Rezultatele campaniei au fost posibile datorită generozității gălățenilor care au donat și a muncii dedicate a voluntarilor care au contribuit în toate fazele acestui proiect de amploare. Mulțumiri deosebite celor care au contribuit financiar și logistic pentru transportul donațiilor. Mulțumim, de asemenea, celor care ne-au sfătuit și au intermediat pentru ca donaţiile să ajungă acolo unde fac cea mai mare diferență", au comunicat, la finalul campaniei, organizatorii evenimentului. 

Cei mai mulţi beneficiari ai campaniei de ajutorare provin din mediul rural, sute de localnici din localităţi precum Smulţi, Scânteieşti, Viile, Rediu sau Bălăşeşti primind sprijin constând în îmbrăcăminte şi jucării pentru copiii de grădiniţă. Nici aşezămintele sociale nu au fost ocolite de donatori, Centrul Multifuncţional pentru Tineri sau Centrul de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost Galaţi primind o parte din bunurile donate de super gălăţeni. Acestora li s-au adăugat şapte familii numeroase din municipiu, aflate în situaţii dificile, care au fost sprijinite cu alimente, haine, jucării şi obiecte de uz casnic. Campania nu se va opri aici, iniţiatorii ei anunţând, încă de pe acum, organizarea unei a şasea ediţii la care oamenii care au de dat şi vor să ajute sunt chemaţi să se implice, pentru a le aduce celor mai puţin norocoşi un strop de bucurie.

 

  

 

 

Citit 2239 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2020 20:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.