Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

„Casa de bilete din Micro 40 de ce nu se deschide?”, a fost întrebarea pe care am primit-o la redacţie din partea gălăţeanului Dorin Manolache. Sesizarea este îndreptăţită în condiţiile în care, de la începutul acestei săptămâni şoferii Transurb nu mai vând bilete, există zone întinse în care nu sunt amplasate cabine Transurb, dar şi staţii în care respectivele case de bilete nu sunt funcţionale.

Pentru a vă putea informa corect, am solicitat operatorului public de transport în comun date privind cele 25 de cabine de vânzare a biletelor şi abonamentelor.
Conform Transurb, începând de vineri, 20 martie, dintre cele 25 de cabine amplasate în staţii, 19 vor fi funcţionale, restul fiind în curs de conectare. Conform sursei citate, astăzi ar urma să fie conectată cabina din Bariera Traian, iar săptămâna viitoare ar trebui să fie funcţionale toate.
O problemă ar fi personalul care să deservească aceste cabine. Din cauza situaţiei de urgenţă, câteva salariate Transurb, care au copii până în 12 ani, au solicitat concediu. Pentru a putea fi înlocuite este nevoie de instruirea altor persoane, care trebuie să cunoască procedura eliberării abonamentelor. Instruirea se desfăşoară acum, ne-a comunicat Transurb.
În ceea ce priveşte cabina din Micro 40, aceasta urmează să fie conectată şi să primească personal instruit. Până atunci, recomandarea Transurb pentru gălăţenii din Micro 40 este să meargă în Micro 13, la aproximativ 500 de metri distanţă, unde există o cabină funcţională de la care îşi pot procura bilete şi abonamente.

 

Citit 2129 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 11:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro