Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţeanul Viorel Stănescu, zis şi „Viorel this is Blue Talking”, a revenit, pentru a şasea oară, la „Românii au talent”, de la Pro Tv. Dar nu singur, ci între „Cei 4 fantastici”.

Într-o formulă de zile mari – Gigel Frone, Marian Borcan, Viorel Stănescu şi Viorel Botezatu – „Cei 4 fantastici” au făcut spectacol total, Andra, Andi Moisescu, Smiley, Pavel Bartoş şi bună parte din public alăturându-li-se pe scenă. Au fost 16 minute de nebunie totală, pentru care cei patru au muncit, repetat şi s-au rugat în culise şi nu numai. 
Fiecare dintre cei patru a avut propriul său moment - „Bella Ciao”, „Nu m-am gândit la despărţire”, „Cheri Cheri Lady”, pentru ca, la final, să-şi unească vocile în nemuritoarea melodie a lui Dan Spătaru „Drumurile noastre!”. 
„Să-i avem, pe fiecare în parte, e ceva. Dar să-i avem pe toţi odată, pe scenă, a fost show total!”, a mărturisit Andra. 
„Cred că aşa o să fie când o să vină pentru prima dată în mod oficial extratereştrii pe pământ. N-am văzut o hărmălaie mai mare!”, a spus Andi Moisescu. 
Gigel Frone s-a dezlănţuit într-un veritabil recital făcând-o pe Andra să constate: „Gigel este ca un tonomat. Nici nu e nevoie să-i pui fise ca să cânte să-i spui «Te rog!» şi îţi cântă de Crăciun, de Paşti, are melodie pentru orice sărbătoare”. 
"Cei 4 fantastici" n-au mai fost jurizaţi pentru că nu era cazul: „În fiecare an îi trimitem direct în sezonul următor, se ştie!”, a conchis Andi Moisescu.

Citit 1586 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 16:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro