Un gălăţean, pentru a şasea oară la Românii au talent. Viorel Stănescu, în trupa lui Gigel Frone (VIDEO)

Un gălăţean, pentru a şasea oară la Românii au talent. Viorel Stănescu, în trupa lui Gigel Frone (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţeanul Viorel Stănescu, zis şi „Viorel this is Blue Talking”, a revenit, pentru a şasea oară, la „Românii au talent”, de la Pro Tv. Dar nu singur, ci între „Cei 4 fantastici”.

Într-o formulă de zile mari – Gigel Frone, Marian Borcan, Viorel Stănescu şi Viorel Botezatu – „Cei 4 fantastici” au făcut spectacol total, Andra, Andi Moisescu, Smiley, Pavel Bartoş şi bună parte din public alăturându-li-se pe scenă. Au fost 16 minute de nebunie totală, pentru care cei patru au muncit, repetat şi s-au rugat în culise şi nu numai. 

Fiecare dintre cei patru a avut propriul său moment - „Bella Ciao”, „Nu m-am gândit la despărţire”, „Cheri Cheri Lady”, pentru ca, la final, să-şi unească vocile în nemuritoarea melodie a lui Dan Spătaru „Drumurile noastre!”. 

„Să-i avem, pe fiecare în parte, e ceva. Dar să-i avem pe toţi odată, pe scenă, a fost show total!”, a mărturisit Andra. 

„Cred că aşa o să fie când o să vină pentru prima dată în mod oficial extratereştrii pe pământ. N-am văzut o hărmălaie mai mare!”, a spus Andi Moisescu. 

Gigel Frone s-a dezlănţuit într-un veritabil recital făcând-o pe Andra să constate: „Gigel este ca un tonomat. Nici nu e nevoie să-i pui fise ca să cânte să-i spui «Te rog!» şi îţi cântă de Crăciun, de Paşti, are melodie pentru orice sărbătoare”. 

"Cei 4 fantastici" n-au mai fost jurizaţi pentru că nu era cazul: „În fiecare an îi trimitem direct în sezonul următor, se ştie!”, a conchis Andi Moisescu.

Citit 3176 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.