85 de persoane au primit sprijin de la preoţi şi voluntari

85 de persoane au primit sprijin de la preoţi şi voluntari
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aflat în subordinea Primăriei Galaţi, Centrul Medico-Social din localitatea Pechea, care şi-a început activitatea în anul 2005 prin transformarea Spitalului Pechea în Centru cu profil medico-social, are internate 85 de persoane ce provin din medii sociale defavorizate, rămase fără locuinţă şi care au nevoie de asistenţă medicală, cazare şi hrană pe perioadă nedeterminată.
Tocmai de aceea, Arhiepiscopia „Dunării de Jos” a întins o mână de ajutor prin oferirea de materiale pentru igienă, măşti de protecţie, mănuşi, lenjerii de pat şi cărţi de rugăciune.
Activitatea de ajutorare a cadrelor medicale, a personalului auxiliar şi a persoanelor internate în această instituţie de asistenţă medicală şi socială din judeţul Galaţi a putut fi realizată cu sprijinul material venit din partea Centrului eparhial şi a parohiilor din protopopiatul Covurlui.
Totodată, preoţii şi voluntarii protoieriei Covurlui s-au deplasat la o mamă care îşi creşte singură doi copii, cu posibilităţi materiale reduse, din localitatea Slobozia Conachi. Femeia a primit produse de igienă, obiecte de uz casnic şi alimente. Vă reamintim că, luna trecută, parohia Slobozia Conachi din judeţul Galaţi a reuşit, cu spijinul unor voluntari, să reabiliteze camera în care locuieşte această familie nevoiaşă.   
Orice ajutor oferit în această perioadă grea prin care trece ţara noastră este binevenit, mai ales acolo unde sunt oameni aflaţi în suferinţă, iar posibilităţile materiale sunt reduse.

Citit 1330 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 20:12

1 comentariu

 • postat de Atentiune! Transmit un comunicat important catre tara!
  Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 16:23
  84.117.41.***
  Sa fie cat mai multi voluntari care ajuta si toate fortele sa se indrepte catre distrugerea acestui virus definitiv!
  Cercetatorii si oamenii de stiinta sa scoata cat mai repede un vaccin, medicament, antidot. Cat mai urgent o solutie de vindecare 100%. Dupa ce virusul va fi invins definitiv economia trebuie sa reporneasca la cea mai mare capacitate din cate au fost vreodata si motoarele la turatie maxima.
  Obiectivul urmator este ca sa nu se mai repede vreodata astfel de situatii si sa fie din timp in stoc masti, manusi, dezinfectanti, ventilatoare, oxigen, combinezoane, viziere.
  Fiti prudenti pentru ca virusul poate reapare oricand.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.