Tânăr prins în timp ce fugea din carantină

Tânăr prins în timp ce fugea din carantină
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un vrâncean de 31 de ani, recent întors din Anglia şi carantinat într-un centru din judeţul Galaţi, s-a ales cu dosar penal şi cu încă două săptămâni de carantină forţată, după ce a cedat impulsului de a fugi din unitatea unde era cazat în scop preventiv.

Bărbatul se afla de patru zile în respectivul centru şi joi noaptea, după ora 22,00, a ieşit pe fereastră, a sărit gardul şi tocmai se pregătea să traverseze o proprietate privată din vecinătate, ca să poate pleca spre casă, în judeţul Vrancea. N-a ajuns unde-şi dorea, pentru că jandarmii l-au prins chiar în curte. Chiar şi aşa, a încercat să scape cu o minciună, susţinând că voia de fapt să se plimbe.

"Întrebat despre ce face acolo, bărbatul le-a spus oamenilor legii că este proprietatea lui și a ieșit să se plimbe prin curte. În momentul legitimării, jandarmii au stabilit că persoana în cauză are domiciliul în județul Vrancea, nu în imobilul la care a fost identificat. Totodată, s-a stabilit că bărbatul a fost introdus în carantină instituționalizată în urmă cu patru zile", a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Vrânceanul a fost nevoit să se întoarcă în carantină, unde va sta încă 14 zile, de data aceasta pe cheltuiala lui. În plus, i-a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citit 2195 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Aprilie 2020 11:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.