Incendiu provocat de o țigară aruncată la întâmplare (VIDEO)

Incendiu provocat de o țigară aruncată la întâmplare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Intervenție de urgență, marți seară, la blocul B7 de pe strada Brăilei după ce un apartament a fost cuprins de flăcări. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați au fost direcționate la fața locului. De asemenea, au ajuns în zonă și o autoscară, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD. La momentul când au ajuns la locul intervenției, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta în sufrageria și balconul apartamentului.

”Pompierii au localizat rapid incendiul, care a distrus sufrageria apartamentului și bunurile din balcon.  Acțiunea militarilor a fost îngreunată de cantitățile mari de gunoaie depozitate în apartament. Nu au fost găsite victime”, ne-a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Din fericire, flăcările au fost vizibile din stradă, astfel că incendiul a fost anunțat foarte repede. Proprietara apartamentului, în vârstă de 85 de ani, a necesitat monitorizare medicală din partea echipajului SMURD, care a constatat că este în afara oricărui pericol. De asemenea, o altă vârstnică de la etajul 4 a fost evaluată  de paramedici, prezentând o ușoară intoxicație cu fum și un atac de panică. Niciuna dintre femei nu a dorit să fie transportată la spital.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o țigară aruncată de la un etaj superior, aceasta ajungând în balconul femeii de 85 de ani.

Citit 14510 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.