Din viteză, a intrat cu mașina în magazin
Foto: ISU Galați

Din viteză, a intrat cu mașina în magazin
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un tecucean de 25 de ani a reușit să lase un cartier fără gaze timp de aproape zece ore, după ce bolidul pe care îl conducea pe o stradă din oraș a ieșit de pe carosabil și a rupt o conductă.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe artera principală a Tecuciului, 1 Decembrie 1918, din cauză că șoferul, odată ajuns într-o intersecție, a pierdut controlul volanului pe fondul neadaptării vitezei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în fațada unui magazin, lovind și rupând totodată o țeavă de gaz. În urma impactului, un alt tânăr, de 27 de ani, a fost rănit, suferind mai multe traumatisme la membre. El fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat la spital, în timp ce pompierii au fost nevoiți să asigure zona timp de mai multe ore pentru a preveni un eventual nou incident pe fondul scurgerii de gaz metan.

"Autoturismul a întrerupt alimentarea cu gaz, a distrus fațada magazinului, un aparat de aer condiționat, un automat de cafea și a fost avariat în proporție de 20 la sută. Alimentarea cu gaz metan a fost întreruptă până vineri, timp de circa nouă ore", a precizat Dan Ionașcu, reprezentantul ISU Galați.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, făcând cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Citit 2768 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Mai 2020 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.