Doi la sută pentru o viaţă de câine

Doi la sută pentru o viaţă de câine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu te costă nimic dacă îi ajuţi: donează cei doi la sută din impozitul datorat statului pentru continuarea programului de sterilizare a animalelor cu şi fără stăpân din Galaţi * În prezent, persoanele fizice şi juridice pot face programări pentru sterilizarea câinilor şi a pisicilor direct la cabinetul dr. Cornel Gingăraşu –VETIMED * Prioritate la programări au căţeluşele şi pisicile gestante *

Dacă te consideri un stăpân responsabil şi iubitor, dacă îţi e drag prietenul necuvântător, fie că miaună, latră sau are pene, atunci nu îţi poate fi indiferentă soarta câinilor şi a pisicilor abandonate.

Nu au nicio vină că s-au născut şi au supravieţuit ori au fost aruncate în stradă, că nu au cunoscut cu adevărat protecţia unui stăpân. E în puterea ta să le fii de ajutor.

Nu te costă nimic! Fundaţia ROLDA reîncepe campania de strângere a sumelor provenite din „doi la sută” pentru continuarea în următorul an a programului de sterilizare a animalelor cu şi fără stăpân din Galaţi.

Datorită sprijinului substanţial acordat de către ArcelorMittal Galaţi şi a unei donaţii de la Fundaţia Brigitte Bardot, precum şi ajutorului oferit de către gălăţenii care au acordat doi la sută organizaţiei  de la începutul anului peste 130 câini şi pisici au fost sterilizate. 

Printr-un comunicat de presă, ROLDA reaminteşte tuturor celor interesaţi, atât persoane fizice cat şi juridice că pot face programări pentru sterilizare direct la cabinetul dr. Cornel Gingăraşu -VETIMED- 0236 462479.

Prioritate la programări au căţeluşele şi pisicile gestante. Persoanele juridice pot face programări telefonic pentru sterilizarea animalelor din incinta firmei GRATUIT, însă sunt rugate să sprijine campania de strângere a doi la sută şi să ne contacteze pentru a găsi modalităţi de a ne ajuta reciproc.

Modelul ArcelorMittal

ROLDA atrage atenţia că într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar pentru toţi, ArcelorMittal Galaţi a decis să susţină, pentru al patrulea an consecutiv, atât adăposturile (unde peste 400 câini continuă să spere în oameni) cât şi programul de sterilizare din incinta Combinatului şi nu numai.

„Este un efort uriaş pentru un program social caritabil care nu este responsabilitatea companiei metalurgice, ci a autorităţilor locale, însă este ştiută implicarea Combinatului în proiecte care se preocupă de sănătatea oamenilor”.

„A steriliza animalele printre care existam zilnic este o acţiune responsabilă atât pentru ele cât şi pentru comunitate, pentru noi şi copiii noştri care vor creşte într-un mediu mai sănătos, pentru animalele din casă care nu vor fi expuse la anumite boli, pentru animalele de pe stradă a căror suferinţă se va stopa în anii următori”, se arată în comunicatul ROLDA.

Fundaţia ROLDA face un apel la firmele gălăţene care doresc să doneze produse utile unui adăpost de animale, de la alimente la materiale de construcţii, produse de curăţat sau să contribuie financiar, conform legii sponsorizării (Legea 32/19 mai 1994), că beneficiază  de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, dar nu mai mult de cinci la sută din venitul impozabil.

Totodată, dacă faceţi cumpărături la METRO, aflaţi că există o urnă în care puteţi dona orice sumă, oricât de mică. Va ajuta ROLDA să supravieţuiască.

Dragă iubitorule de animale, nu uita apelul ROLDA:

·    2% PENTRU O VIAŢĂ DE CÂINE!

·    NU TE COSTĂ NIMIC DACĂ ÎI AJUŢI! NU RĂMÂNE INDIFERENT!

·    2% PENTRU O VIAŢĂ DE CÂINE ESTE O CAMPANIE PENTRU UN VIITOR MAI SIGUR, ATÂT PENTRU ANIMALELE DE PE STRADĂ, PENTRU COMUNITATEA GĂLĂŢEANĂ ŞI MEDIUL ÎN CARE TRĂIM NOI ŞI COPIII NOŞTRI!

Citit 716 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.