Fuste autentice ţigăneşti pentru subprefectul Viorica David

Fuste autentice ţigăneşti pentru subprefectul Viorica David
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Subprefectul judeţului Galaţi, Viorica David, a primit în dar un rând de fuste autentice ţigăneşti de la Gina, soţia bulibaşei Ferdinand din Iveşti. Despre ineditul cadou am aflat dintr-o postare pe Facebook a Vioricăi Gotu, expert judeţean pentru romi în cadrul Instituţiei Prefectului.

Pe 7 iunie, zi în care a fost ridicată carantina instituită în comuna Brăhăşeşti, Viorica David şi Viorica Gotu au fost acolo într-o vizită de monitorizare. Le-au explicat oamenilor cât de important este să respecte măsurile de protecţie pentru că riscul de infectare cu COVID-19 este încă prezent.

La întoarcerea din misiune, pentru că drumul spre Galaţi trecea prin poarta bulibaşei Ferdinand din Iveşti, care tocmai serba ziua fiului, nu se cădea să treacă fără să oprească. „Am primit în dar, de la frumoasa Gina, soţia bulibaşei, încă un rând de fuste tradiţionale, aşa cum se purtau odată şi subprefecta Viorica David, s-a întors acasă, la familia sa, în fuste ţigăneşti autentice! Pentru mine a fost o bucurie, pentru doamna subprefect, vă las pe voi să ghiciţi!”, scrie Viorica Gotu pe Facebook.

Citit 3148 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 21:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.