Groapa de care nu mai scăpăm pe strada Domnească (FOTO)

Groapa de care nu mai scăpăm pe strada Domnească (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echilibristică pe bârnele de lemn sau ocolire pe carosabil sunt cele două variante pe care pietonul le are la dispoziţie pe trotuarul străzii Domnească, în zona Librăriei „Humanitas”. Situaţia trenează de câteva luni.

De pildă, în ediţia de vineri, 24 aprilie 2020, sesizam că deplasarea pe trotuarul străzii Domnească se face cu dificultate, din cauza lucrărilor edilitare. Lucrări care par să nu se mai termine!

Vineri, 12 iunie, i-am privit cu speranţă pe cei câţiva muncitori care acţionau, unul în groapă, ceilalţi la suprafaţă. Intervenţia nu a rezolvat însă problema circulaţiei pietonale, iar "podeţul" improvizat de cele trei bârne nu oferă deloc siguranţă persoanelor mai corpolente sau mai în vârstă. Prin urmare, deplasarea pe carosabil devine mai sigură.

Am fost curioşi să aflăm când se va încheia, totuşi, intervenţia de pe trotuarul străzii Domnească. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galaţi, lucrarea presupune sistarea alimentării cu apă a consumatorilor din zonă, motiv pentru care a fost amânată din cauza pandemiei.

Citit 2145 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:19

3 comentarii

 • postat de comunismul
  Marți, 14 Iulie 2020 12:41
  5.13.175.***
  si inca cate gropi numai sunt in galatiul asta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de relu
  Joi, 18 Iunie 2020 06:56
  136.255.148.***
  multumim capetlor de capra din institutiile de stat. asa realizam ce minti ”luminate” avem in Galati. unde nu mai oui ca ani de zile nu au reusit sa scape de falezogaura.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de ION
  Marți, 16 Iunie 2020 09:18
  165.225.32.***
  NISTE DEMENTI ,NISTE INCOMPETENTI ...BAI NENE , CUM SA LASI TU O LUCRARE IN HALUL ALA....UNSAFE SA SPUNEM ASA..
  DACA UN BATRAN VREA SA TREACA PE SCANDURILE ALEA SI SE DEZECHILIBREAZA SI CADE IN GROAPA SI ISI RUPE GATUL , CINE VA FI DE VINA??????/ DACA UN BATRAN VREA SA MEARGA PE ACEL TROTUAR SI LA FATA LUCRARII SE HOTARASTE SA HOTARESTE SA MEARGA PE STRADA DE FRICA SA NU CADA IN GROAPA , SI TRECE UN DEMENT CU VITEZA SI-L IA PE SUS CINE ESTE DE VINA??????

  OAMENI DEMENTI CE SUNTETI ,,NIMENI DIN PRIMARIE NU SE SESISEAZA...
  CHIAR TREBUIE SA MOARA UNUL SA SE IA MASURI ...
  2
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.