Groapa de care nu mai scăpăm pe strada Domnească (FOTO)

Groapa de care nu mai scăpăm pe strada Domnească (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echilibristică pe bârnele de lemn sau ocolire pe carosabil sunt cele două variante pe care pietonul le are la dispoziţie pe trotuarul străzii Domnească, în zona Librăriei „Humanitas”. Situaţia trenează de câteva luni.

De pildă, în ediţia de vineri, 24 aprilie 2020, sesizam că deplasarea pe trotuarul străzii Domnească se face cu dificultate, din cauza lucrărilor edilitare. Lucrări care par să nu se mai termine!

Vineri, 12 iunie, i-am privit cu speranţă pe cei câţiva muncitori care acţionau, unul în groapă, ceilalţi la suprafaţă. Intervenţia nu a rezolvat însă problema circulaţiei pietonale, iar "podeţul" improvizat de cele trei bârne nu oferă deloc siguranţă persoanelor mai corpolente sau mai în vârstă. Prin urmare, deplasarea pe carosabil devine mai sigură.

Am fost curioşi să aflăm când se va încheia, totuşi, intervenţia de pe trotuarul străzii Domnească. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galaţi, lucrarea presupune sistarea alimentării cu apă a consumatorilor din zonă, motiv pentru care a fost amânată din cauza pandemiei.

Citit 2504 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.