Nu avem trotuare, că avem TIR-uri!

Nu avem trotuare, că avem TIR-uri!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Încolonarea, gălăţeni, printre maşini – şi cele parcate, şi cele în mers *

Senzaţii extreme

E ca la noi, la Galaţi. Şiruri lungi de TIR-uri locuiesc pe trotuare, nestânjenite de nicio amendă. Nici o umbră de poliţist comunitar nu deranjează vajnicele maşini, care umplu trotuarele de la ieşirea din Galaţi spre Tecuci.

În lipsă de parcări, TIR-urile cocoţate de nu se ştie când pe trotuare, nu ne mai lasă nouă, pentru mers, decât carosabilul, pe care îl putem împărţi frăţeşte cu maşinile care ne vâjâie pe la urechi.

Unde, unde?

Mai contează că nici măcar indicatoarele nu se mai văd din cauza coloşilor motorizaţi?

Vigilenţă egală, dar nu pentru TIR-uri

Se pune faptul că noi, şoferi de maşină mică-mică, dacă îndrăznim să ne urcăm tărăboanţele fie şi cu o roată pe trotuar, suntem claxonaţi de comunitari de parcă am fi comis jaful secolului?

Sau vigilenţa este egală, dar cine e mai mare are prioritate?

Pe stradă, să nu stricăm trotuarul

Oare ce face Primăria dacă vrea să refacă trotuarele din zonă? Dar ce zicem noi? Primăria parcă are acţiuni la service-uri, aşa se încăpăţânează să nu refacă străzile – nici gând să se apuce cineva de trotuare.

De fapt, credem că iar vorbim de pomană. De curiozitate, mergem şi azi să mai pozăm o tură TIR-urile. După care mergem şi mâine. Că dacă Poliţia Comunitară poate să dea din girofare, avem şi noi blitz-uri.

…asta pentru că de trotuare pe care să umblăm ne-am  şters demult pe tălpi.

Citit 1787 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.