Groapă umplută cu gunoaie, pe strada Universităţii

Groapă umplută cu gunoaie, pe strada Universităţii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Marcată de tasări şi denivelări, strada Universităţii s-a pricopsit şi cu o groapă. Şi nu de azi, de ieri, ci de aproximativ o lună, timp în care a fost îndopată cu tot felul de resturi şi gunoaie. Fără efect, după cum se poate observa din imaginile surprinse miercuri după-amiază.

Groapa a devenit celebră şi pe Facebook, pe grupul „Galaţi: sesizările cetăţenilor”: „Pe mijlocul străzii Universităţii a apărut o surpare pe care nu o bagă nimeni în seamă, în afară de cei care trec cu frică peste ea. Se ştie că în Zona Centrală au mai fost surpări cu maşini. Oare se aşteaptă încă un accident de acest fel şi apoi se va repara?”.

La sesizarea noastră, Primăria municipiului Galaţi, prin Biroul de presă ne-a transmis: „Cunoaştem foarte bine situaţia de pe strada Universităţii, de aceea am sesizat operatorul Apă Canal pentru a efectua verificări la reţelele de apă şi canalizare. În urma verificărilor s-a constatat că nu există pierderi, de aceea am solicitat Serviciului Public Ecosal să efectueze reparaţiile necesare”.

Citit 1504 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 20:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.