Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
3 comentarii

Marcată de tasări şi denivelări, strada Universităţii s-a pricopsit şi cu o groapă. Şi nu de azi, de ieri, ci de aproximativ o lună, timp în care a fost îndopată cu tot felul de resturi şi gunoaie. Fără efect, după cum se poate observa din imaginile surprinse miercuri după-amiază.
Groapa a devenit celebră şi pe Facebook, pe grupul „Galaţi: sesizările cetăţenilor”: „Pe mijlocul străzii Universităţii a apărut o surpare pe care nu o bagă nimeni în seamă, în afară de cei care trec cu frică peste ea. Se ştie că în Zona Centrală au mai fost surpări cu maşini. Oare se aşteaptă încă un accident de acest fel şi apoi se va repara?”.
La sesizarea noastră, Primăria municipiului Galaţi, prin Biroul de presă ne-a transmis: „Cunoaştem foarte bine situaţia de pe strada Universităţii, de aceea am sesizat operatorul Apă Canal pentru a efectua verificări la reţelele de apă şi canalizare. În urma verificărilor s-a constatat că nu există pierderi, de aceea am solicitat Serviciului Public Ecosal să efectueze reparaţiile necesare”.

Citit 1066 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 20:08

3 comentarii

 • postat de cetatean Luni, 20 Iulie 2020 08:11 136.255.148.*** Link la comentariu
  0
  0

  ar trebui sa le mirose celor de la primarie , este langa ei......

  Raportează
 • postat de comunismul Marți, 14 Iulie 2020 12:40 5.13.175.*** Link la comentariu
  0
  0

  galatiul zici spui ca seamana cu bucurestiul! si aia au la gropi o gramada!

  Raportează
 • postat de Str. Vasile Alecsandrii Vineri, 10 Iulie 2020 09:03 89.137.225.*** Link la comentariu
  0
  5

  aloo , autoritatile de la drumuri: pe str Vasile Alecsandrii aproape de intersectia cu str. Gradina Veche, chiar pe mijlocul drumului , este uitat de FOARTE MULT TIMP , un semn de avertizare , si care poate constitui un real pericol de accidente !

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro