Mai bine de un an de aşteptare, pentru toaletarea unui nuc

Mai bine de un an de aşteptare, pentru toaletarea unui nuc
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"De un an tot așteptăm să se facă toaletarea unui nuc din faţa blocului, dar suntem amânați și dezamăgiți de serviciile pe care le oferă Primăria", ne-a sesizat un gălăţean care locuieşte pe strada Domnească nr. 71, la blocul B. Ca dovadă, cetăţeanul ne-a transmis cele două răspunsuri oficiale, identice, pe care municipalitatea i le-a transmis pe 2 august 2019 şi pe 21 iulie 2020. În fiecare dintre documente, gălăţeanul era asigurat că solicitarea lui a fost înregistrată în evidenţa Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat şi că un reprezentat al Primăriei va face o evaluare prealabilă a stării fitosanitare, a gradului de îmbătrânire, respectiv a pericolului pe care copacul îl reprezintă asupra cetăţenilor şi bunurilor acestora. Şi că, ulterior, cererea va fi înaintată SC Gospodărire Urbană SRL, spre "competentă soluţionare".

"Din cauza numărului mare de solicitări venite din partea cetăţenilor privind tăierea sau fasonarea arborilor, prioritizarea acestora se va face ţinându-se cont de numărul de înregistrare, de arborii evaluaţi fitosanitar şi de urgenţele ce pot apărea în urma intemperiilor pe parcursul anului", i se mai punea omului în vedere, mulţumindu-i-se pentru înţelegere şi pentru implicarea în problemele comunităţii.

La mai bine de un an de la prima solicitare, înregistrată în vara anului trecut, problema fasonării nucului se va rezolva, cel puţin aşa ne transmite Biroul de Presă al Primăriei: "Vă comunicăm că primim multe solicitări din partea gălățenilor pentru rezolvarea unor probleme similare. Astfel, avem în vedere și toaletarea nucului din strada Domnească nr. 71, iar în luna august vor interveni în acest scop echipele SC Gospodărire Urbană SRL".

Citit 2992 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2020 22:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.