Capcane pentru cei mici, în parcul de la Spicu

Capcane pentru cei mici, în parcul de la Spicu
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Perfecțiunea stă în detalii, dar la fel e și cu civilizația. Pus recent la dispoziția gălățenilor, parcul de la Spicul se umple de copii și părinți seară de seară și mai ales în weekend, când, împreună cu cea de peste drum, de la Romarta, zona devine complet pietonală, fără nicio mașină care să-i ”încurce” pe cei mici în cursele lor pe trotinete, biciclete sau skateboard-uri, cu rolele, mingea, avioane sau orice alte jucării le mai trec prin cap.

Îi pot încurca încă, și chiar foarte rău, mici detalii scăpate de sub control de cei mari. De exemplu, sunt cel puțin trei lumini din paviment care lipsesc și din care au rămas tot atâtea șănțulețe descoperite, foarte periculoase pentru cei mici. S-a și întâmplat ca, furați de plăcerea cursei cu trotineta sau rolele, doi copilași să cadă și să se lovească destul de rău din cauza acelor fante căscate în beton.

Sperăm să ne citească cine trebuie. Probabil că rezolvarea acestei probleme nu costă mare lucru și nici nu e vreo operație pe creier. Hai să evităm ca astfel de accidente să se mai întâmple pe viitor!

Citit 3156 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2020 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.