Apartamente pentru tineri la Solobozia-Conachi

Apartamente pentru tineri la Solobozia-Conachi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiție situat în comuna Slobozia-Conachi din județul Galați.

Proiectul, derulat de ANL prin “Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, prevede realizarea unui număr de 20 de unități locative (nouă apartamente cu o cameră și 11 apartamente cu două camere), cu regim de înălţime P+2 (parter + două etaje).

ANL precizează că locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia agenției de către autorităţile publice locale/centrale, cu drept de folosinţă gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investiţiilor. De asemenea, consiliile locale asigură utilităţile și dotările tehnico-edilitare necesare. După finalizare, acestea sunt predate autorităților publice locale/centrale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces. Sumele necesare finanțării programului se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul MLPDA, din bugetele locale, precum și din alte surse legal constituite.

Citit 3399 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2020 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.