Campanie de susţinere a copiilor nevoiaşi prin SMS

Campanie de susţinere a copiilor nevoiaşi prin SMS
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fundaţia "Inimă de Copil "a  lansat o campanie de strângere de fonduri prin SMS pentru a susţine 120 de copii vulnerabili, care au devenit și mai expuși în fața greutăților din cauza pandemiei.

"Trimite sms cu textul DAR la 8844 și donează 2 euro lunar. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange România, Telekom România Mobile și Vodafone România. Cei care nu mai vor să contribuie ulterior se pot dezabona trimiţănd tot un SMS, STOP DAR. Fiecare SMS donat se transformă în îmbrăcăminte şi încălțăminte, o masă caldă pe zi, susținere financiară, rechizite școlare, consiliere și suport psihologic. Fiecare 2 euro donat lunar se traduce în șansă pentru un copil care altfel ar intra în statistica tristă din România, cea în care unul din patru copii renunță la școală din cauza sărăciei", susţin inimoşii reprezentanţi ai fundaţiei.  

Campania se adresează copiiilor din clasele I-XII din Galați, Pechea și Tecuci, care provin din familii cu venituri mici și care se află în risc de abandon școlar. Ei vor fi sprijiniți să rămână în școală, ajutați să-și îmbunătățească rezultatele școlare, vor participa la diferite activități de educație non-formală și vor fi încurajați să-și dezvolte potențialul.

Citit 1640 ori Ultima modificare Duminică, 18 Octombrie 2020 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.