Bătaie generală într-o sală de jocuri

Bătaie generală într-o sală de jocuri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Două grupuri s-au ciocnit violent zilele trecute la Tg. Bujor, conflict în urma căruia nu mai puţin de şase bărbaţi au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aşa-zisa reglare de conturi dintre cele două tabere, una din localitate şi una din Fârţăneşti, s-a produs într-o sală de jocuri şi a avut un motiv "clasic" pentru conflictele de acest gen izbucnite între membrii anumitor categorii sociale: o şicanare în trafic, în urmă cu o săptămâni, între doi dintre agresori şi unul dintre bărbaţii de la masa "victimelor".

În momentul în care s-au văzut în clubul de păcănele, aceştia şi-au amintit de conflict şi au trecut la acţiune. S-au împărţit pumni şi lovituri şi obiecte contondente, poliţia consemnând, odată ajunsă la faţa locului, că beligeranţii nu au precupeţit niciun efort ca să-şi dovedească adversarii.

"La fața locului, poliţiştii au găsit victimele agresiunii, şase bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 41 de ani, care au fost transportaţi la spital. În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivii autori ai faptei, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani, toți din orașul Târgu Bujor", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. În cauză a fost deschis un dosar penal, poliţiştii făcând cercetări pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Citit 2857 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2020 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.