Oancea - ziar şi site

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jos pălăria, când e vorba de transparenţă la comuna gălăţeană Oancea. Este una dintre puţinele localităţi din judeţul nostru care se pot lăuda nu numai cu un site funcţional şi actualizat, ci şi cu o publicaţie, „Semnal de Oancea”, oferită gratuit localnicilor de către Consiliul Local şi Primărie.

Având ca moto un citat al lui Oscar Wilde, „Adevărul pur şi simplu este rareori pur şi niciodatã simplu“ ziarul gratuit al oncenilor are o pregnantă tentă galben-PNL, în fond şi la urma urmei întreaga localitate e un puternic fief liberal, dar şi informaţii utile legate de depozitarea gunoiului şi de consultaţiile medicale.

Site-ul comunei Oancea http://primariaoancea.ro este bine realizat şi cuprinde informaţii exacte referitoare la autorităţile locale, averile acestora şi zilele în care primesc cetăţeni în audienţă.

Merită reţinut salutul primarului liberal Victor Chiriloaie adresat tuturor celor care intră pe site-ul Primăriei:

„Ţinuturile răzeşilor onceni ai lui Ştefan cel Mare şi Sfânt păstrează miracole care pot fi descoperite numai bătând la pas acest ţinut istoric mărginit în prezent de noua graniţă a Uniunii Europene”.

„Curgerea molcomă a Prutului şi mireasma Merlot-ului de Oancea sigur vă vor îmbia la drum. Vă aştept cu drag”, semnează primarul liberal Victor Chiriloaie.

Citit 1106 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.