Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Festivitatea de premiere la concursul pe meserii în industrie alimentară, comerţ şi turism s-a desfăşurat sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Concurenţii au declarat că s-au simţit bine la Galaţi, ca urmare nu s-au grăbit să plece acasă, sala fiind plină, toţi nominalizaţii prezentându-se să-şi ridice premiile.

Concursul s-a desfăşurat corect

Inspectorul general Doruleţ Resmeriţă i-a felicitat pe elevi şi profesori, înmânându-le diplome de participare tuturor.

Apoi i-a asigurat că olimpiada s-a desfăşurat corect şi că premiile s-au acordat corect:

„Nu s-a acordat niciun  premiu I elevilor din Galaţi la nicio secţiune, dovadă că olimpiada s-a desfăşurat corect”. Nimeni nu l-a contrazis.

„Gazde nemaipomenite”

Vicepreşedinta comisiei concursului, reprezentanta MECT – Rodica Costache, a ţinut să mulţumească Inspectoratului Şcolar Judeţean şi celor trei colegii organizatoare – Economic, „Moţoc” şi „Elena Doamna”:

„Aţi fost nişte gazde nemaipomenite. Cu zâmbetul pe buze, deşi cu siguranţă, pregătirile pentru concurs au fost destul de istovitoare, ne-aţi oferit tot ceea ce am avut nevoie”.

„Ne-am simţit minunat, organizarea probelor la cele trei unităţi a mers ceas. Felicitări!”.

De altfel, şi alte cadre didactice ne-au declarat cam acelaşi lucru: „Am participat şi în alte judeţe la olimpiade, dar nicăieri organizarea nu a fost atât de bună”.

„Mai ales, pentru elevii din judeţele unde nu curge Dunărea, plimbarea cu vaporul a fost ceva nemaipomenit”.

„Pe mine m-a impresionat în special inspectorul general. A fost tot timpul prezent la concurs, alături de noi, de dimineaţă până seara”.

„În alte judeţe, pe generali i-am văzut la deschidere şi la  final. Există la Galaţi o echipă de inspectori care lucrează foarte bine”, ne-a declarat profesoara însoţitoare a lotului de elevi din judeţul Tulcea.

Nu ne-am luat partea leului

La aproape 50 de premii şi menţiuni câte  s-au dat, doar şase au ajuns la elevii gălăţeni.

Valentina Gurău de la „Elena Doamna”  a luat premiul al II-lea la patiserie, iar Cătălin Tuloiu de la Moţoc a primit menţiune, la aceeaşi secţiune.

Tot premiul al II-lea a mai fost câştigat de Nicoleta Stan de la Economic, la comerţ. 

La secţiunea prepararea  produselor de carne şi peşte Mihai Oancea de la „Elena Doamna” a luat locul al II-lea, Iar Emil Budujel de la „Moţoc” a primit menţiune.

Liliana Diaconiţă de la Economic a mai câştigat o menţiune la concursul de ospătari.

Citit 807 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.