Trei premii şi trei menţiuni pentru Galaţi

Trei premii şi trei menţiuni pentru Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Festivitatea de premiere la concursul pe meserii în industrie alimentară, comerţ şi turism s-a desfăşurat sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Concurenţii au declarat că s-au simţit bine la Galaţi, ca urmare nu s-au grăbit să plece acasă, sala fiind plină, toţi nominalizaţii prezentându-se să-şi ridice premiile.

Concursul s-a desfăşurat corect

Inspectorul general Doruleţ Resmeriţă i-a felicitat pe elevi şi profesori, înmânându-le diplome de participare tuturor.

Apoi i-a asigurat că olimpiada s-a desfăşurat corect şi că premiile s-au acordat corect:

„Nu s-a acordat niciun  premiu I elevilor din Galaţi la nicio secţiune, dovadă că olimpiada s-a desfăşurat corect”. Nimeni nu l-a contrazis.

„Gazde nemaipomenite”

Vicepreşedinta comisiei concursului, reprezentanta MECT – Rodica Costache, a ţinut să mulţumească Inspectoratului Şcolar Judeţean şi celor trei colegii organizatoare – Economic, „Moţoc” şi „Elena Doamna”:

„Aţi fost nişte gazde nemaipomenite. Cu zâmbetul pe buze, deşi cu siguranţă, pregătirile pentru concurs au fost destul de istovitoare, ne-aţi oferit tot ceea ce am avut nevoie”.

„Ne-am simţit minunat, organizarea probelor la cele trei unităţi a mers ceas. Felicitări!”.

De altfel, şi alte cadre didactice ne-au declarat cam acelaşi lucru: „Am participat şi în alte judeţe la olimpiade, dar nicăieri organizarea nu a fost atât de bună”.

„Mai ales, pentru elevii din judeţele unde nu curge Dunărea, plimbarea cu vaporul a fost ceva nemaipomenit”.

„Pe mine m-a impresionat în special inspectorul general. A fost tot timpul prezent la concurs, alături de noi, de dimineaţă până seara”.

„În alte judeţe, pe generali i-am văzut la deschidere şi la  final. Există la Galaţi o echipă de inspectori care lucrează foarte bine”, ne-a declarat profesoara însoţitoare a lotului de elevi din judeţul Tulcea.

Nu ne-am luat partea leului

La aproape 50 de premii şi menţiuni câte  s-au dat, doar şase au ajuns la elevii gălăţeni.

Valentina Gurău de la „Elena Doamna”  a luat premiul al II-lea la patiserie, iar Cătălin Tuloiu de la Moţoc a primit menţiune, la aceeaşi secţiune.

Tot premiul al II-lea a mai fost câştigat de Nicoleta Stan de la Economic, la comerţ. 

La secţiunea prepararea  produselor de carne şi peşte Mihai Oancea de la „Elena Doamna” a luat locul al II-lea, Iar Emil Budujel de la „Moţoc” a primit menţiune.

Liliana Diaconiţă de la Economic a mai câştigat o menţiune la concursul de ospătari.

Citit 1078 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.