Aniversare şi donaţii la Fundaţia ”Inimă de copil”

Aniversare şi donaţii la Fundaţia ”Inimă de copil”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Centrul de Recuperare Inimă de Copil, care oferă recuperare pentru orice tip de afecțiune neuropsihomotorie și servicii de recuperare timpurie pentru copii cu vârste între 0 și 12 ani, sărbătoreşte zece ani de când şi-a deschis porţile. 

Iniţial aici s-au tratat numai copii din Galaţi, dar între timp granițele județului au fost depășite. 

"Anual, 60 de copii cu o patologie diversă, de la autism, la sindrom Down și boli rare, sau pur și simplu copii cu probleme motorii, de echilibru, logopedice, primesc aici servicii de recuperare specializate: evaluarea nivelului de dezvoltare neuropsihomotorie și a gradului de independența funcțională, logopedie, kinetoterapie și gimnastică medicală, terapie cognitiv-comportamentală, recuperare psihopedagogică, terapie ocupaționala și stimulare senzorială, evaluare și consiliere psihologică, terapie de grup pentru copii, grupuri de suport pentru părinți, socializare (aniversări lunare și tabără de vară)", se arată în comunicatul fundaţiei. 

În prezent, multe dintre aceste familiile pe care le sprijină Inimă de copil sunt acum și mai vulnerabile din cauza crizei și a pandemiei. Sunt sute de familii care nu își pot permite servicii de calitate pentru recuperarea copiilor lor, iar eforturile fundației sunt uriașe. De aceea, echipa Inimă de Copil, a înscris pe platforma Pago (aplicație pentru efectuare plăți - taxe, impozite, utilități) proiectul: "1 Terapie = 1 Șansă", iar toți ce care folosesc aplicația și își doresc să facă o faptă bună pentru un copil cu dizabilități care are nevoie de terapie pot accesa link-ul https://doneaza.pago.ro/inima-de-copil/.

Citit 1635 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2020 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.