Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Miruna are patru ani și suferă de o boală rară, care îi afectează copilăria - amiotrofie spinala. Tratamentul pentru această afecțiune care o împiedică să fie un copil normal este cel mai scump din lume: 2,1 milioane de dolari. Doi militari rezerviști din Galați, George Nica și Radu Giuvara, alături de colegul lor Daniel Vizinteanu, au inițiat un demers unic. De Ziua Națională, vor porni într-un marș pentru Miruna. Le putem fi alături donând câte o sută de lei pentru fiecare kilometru parcurs.

Haideți  să îi punem la treabă! George Nica, Radu Giuvara, alături de Daniel Vizinteanu așteaptă cu nerăbdare ziua de 1 decembrie pentru a fi alături de un pui de om aflat în nevoie. Miruna va fi româncuța pentru care trei inimi vor bate în ritmul unui marș care va însuma 60 de kilometri. Fiecare kilometru va "costa" 100 de lei, bani pe care donatorii îi vor putea vira în contul deschis pentru tratamentul fetiței. Copila a fost diagnosticată la vârsta de zece luni cu atrofia musculară spinală (SMA) - o boală care, la vârsta de patru ani și după ani de tratamente, atât cât şi-au putut permite părinții cu sprijinul oamenilor de bine, îi permite doar să să stea în șezut dacă este pusă sau să mănânce singură un covrig sau un iaurt. Nu își poate pune mâinile pe cap, nu poate să stea în picioare nici măcar sprijinită, aspecte dureroase atât pentru fetiță, cât și pentru părinții măcinați de grija de a-i oferi cel mai bun tratament, care să o vindece. Acesta există, dar costul lui este unul exorbitant, Zolgensma, o injecție în valoare de 2,1 milioane de dolari. Cei care vor vrea să îi susțină pe vei trei în demersul lor de a o sprijini pe Miruna de 1 Decembrie vor putea ”plăti” kilometrii parcurși, virând banii în conturile bancare deschise la LIBRA BANK SA pe numele Cristina Bejan, mama fetiței:
RO57BREL0002002554190100 (RON)
RO73BREL0002002554190200 (EUR).
Swift: BRELROBU
- REVOLUT: 0752822012
- PAYPAL: Paypal.me/savemiruna.

Citit 1447 ori Ultima modificare Duminică, 15 Noiembrie 2020 17:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro