Familiile cu mulți copii și vârstnicii, sprijiniți
Foto: Costiuc Petrică

Familiile cu mulți copii și vârstnicii, sprijiniți
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Parohia ”Sfânta Filofteia” din municipiul Galaţi a oferit 20 de pachete cu alimente neperisabile de strictă necesitate (ulei, făină, mălai, orez, paste, zahăr, conserve) şi alte daruri unor familii nevoiaşe aflate în evidenţele parohiale.

Potrivit părintelui Rareș Bucur, beneficiari ai acestor ajutoare oferite de biserică au fost şi câteva familii monoparentale cu mulţi copii, aflate în risc social.

După ce au pregătit produsele, preoţii şi voluntarii din cadrul parohiei s-au deplasat la casele persoanelor nevoiaşe pentru a le oferi darurile. Ajutorul din partea parohiei a fost primit cu mare bucurie şi constituie un real folos pentru cei sărmani.

Tot la parohia ”Sf. Filofteia” din Galaţi se desfășoară și slujbe destinate persoanelor cu deficienţe de auz, întrucât unul dintre slujitorii acestei parohii face parte din comunitatea hipoacuzicilor din Galaţi. Între aceștia se numără şi elevi de la Şcoala specială „P. P. Neveanu“ din Galaţi, participanţi activi la slujbele transpuse în limbaj mimico-gestual.

Citit 1385 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2020 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.