Daruri pentru deţinuţii din penitenciar

Daruri pentru deţinuţii din penitenciar
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şi anul acesta, la pomenirea Sfintei Mare Muceniţe Ecaterina, biserica gălăţeană ocrotită de Sfinţii Mucenici Ecaterina, Gheorghe şi Modest şi-a sărbătorit hramul.

Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a vorbit despre sfinţii prăznuiţi astăzi şi despre Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul ţării noastre și al oraşului Galaţi. Ierarhul Dunării de Jos a precizat că în această perioadă dificilă trebuie să avem încredere în Dumnezeu, dar şi în cadrele medicale care se jertfesc de atâtea luni pentru a ne ajuta.

După slujba de la biserică, aflăm de la părintele Rareș Bucur, preoţii şi voluntarii acestei parohii au pregătit obiecte vestimentare, produse de igienă şi cărţi religioase pentru deţinuţii din Penitenciarul de maximă siguranţă Galaţi, instituţie cu care parohia are un îndelungat parteneriat.

Întrucât accesul în cadrul penitenciarului este restricţionat din cauza stării de alertă ca urmare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, darurile pregătite special pentru deţinuţi au fost oferite preotului capelan din cadrul acestei instituţiei de detenţie la poarta de acces.

Citit 774 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2020 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.