De ce dispar dispenserele cu dezinfectant din autobuz

De ce dispar dispenserele cu dezinfectant din autobuz
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În primăvara acestui an, când autobuzele şi troleibuzele Transurb au fost dotate cu dispensere cu dezinfectant, recipientele respective erau prinse doar cu un inel de bara de susţinere. Ei bine, între timp, s-a ajuns la două inele, ba chiar la înfăşurarea lor cu bandă adezivă, pentru a nu mai fi smulse şi furate.

Cu toate acestea, dispenserele continua să dispară, fapt care ne-a fost sesizat de un gălăţean: “28, 39, 22 sunt trasee pe care eu am călătorit zilele acestea și am observat lipsa recipientelor cu dezinfectant. De fapt, chiar călătorii mi-au atras atenţia, erau discuții aprinse în autobuze”.

Compania publică de transport local ne-a transmis că recipientele cu dezinfectant se înlocuiesc unde este nevoie de cel puţin de două ori pe săptămână. Iar zilnic, la capetele de trasee, sunt umplute cu dezinfectant.

Din păcate, dispozitivele sunt rupte, distruse sau furate. Tocmai de aceea, compania de transport face apel către gălăţeni să dea dovadă de responsabilitate şi de spirit civic, chiar dacă e vorba doar despre nişte dispensere de plastic. Un strop de dezinfectant poate face diferenţa între sănătate şi infectare.

Citit 1942 ori Ultima modificare Vineri, 27 Noiembrie 2020 22:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.