„Logodnicele aterizează la Paris”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şase elevi de la CNVA vor jouca astăzi, de la ora 17,00 la Teatrul Dramatic, într-un spectacol caritabil pentru a da o şansă micuţei Kristen Coman la o viaţă normală *

Paralizie cerebrală infantilă, diagnosticul sună necruţător pentru o copilă de numai un an, Kristen Coman. Spre deosebire de surioara ei geamănă, Evelin, Kristen nu se poate juca şi nici măcar nu poate merge.

Dar îşi doreşte enorm să fie un copil sănătos ca oricare altul. Şansa ei de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă frumoasă şi sănătoasă depinde de o operaţie, miofibrotomia subcutanată pe etape, intervenţie care se poate face doar în oraşul rusesc Tula.

O singură etapă de operaţie costă 1.850 de euro, bani la care părinţii ei nu pot decât să viseze. Pentru a fi pe deplin sănătoasă, Kristen mai are nevoie şi de 20 de şedinţe de terapie care costă 8.000 de lei.

Kristen poate fi un copil sănătos doar cu acest costisitor tratament. Sub îndrumarea doamnei profesoare de franceză Mihaela Dumitriu, şase elevi de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi – clasele a X-a A şi G şi a XII-a G – îi întind o mână de ajutor lui Kristen.

Pasionaţi de teatru şi de actorie, Andreea Cristea, Isabella David, Diana Gabără, Alexandra Zoiţeanu, Sorin Bumbaru şi Dana Rusu va juca spumoasa comedie, astăzi, de la ora 17.00, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Protagoniştii piesei de teatru sunt cu adevărat talentaţi,  mai ales că unii dintre ei visează la o carieră pe scenă.

Spectacolul caritabil „Logodnicele aterizează la Paris”, într-o distribuţie de excepţie, va oferi o porţie de umor de calitate, dar şi posibilitatea de a o ajuta pe micuţa Kristen.

Un bilet costă doar cinci lei! Până acum, tinerii şi entuziaştii artişti au strâns 700 de lei, dar speră ca suma să devină mai mare, mai ales că printre spectatori se vor număra şi viceprimarii municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco (PSD) şi Mircea Cristea (PNL).

Şi vă mai spunem un secret, liberalul Mircea Cristea va avea cele mai mari emoţii din sală! Nu în fiecare zi un părinte îşi poate vedea fiica, pe Andreea, jucând pe scena Dramaticului gălăţean!

Citit 1611 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.