Îngrijitoare scoasă cu jandarmii din casa unei bătrâne. Facere de bine cu final neașteptat (VIDEO)

Îngrijitoare scoasă cu jandarmii din casa unei bătrâne. Facere de bine cu final neașteptat (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Situație extrem de neplăcută trăită de o septuagenară din Galați, care s-a trezit că femeia care trebuia să aibă griă de ea a vrut să se facă stăpână pe casă și pe pensie. Mai mult, îngrijitoarea tocmită cu puțin timp înainte de sărbători a refuzat să plece din locuința bătrânicii și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a o îndepărta.

Lăsarea persoanelor vârstnice în grija unor  străini poate fi un cuțit cu două tăișuri, mai ales când vine vorba de bani și chiar spații de locuit. A simțit-o pe pielea sa o pensionară de 77 de ani din municipiul Galați, care locuiește singură într-un bloc din Micro 19. Femeia beneficia până înainte de sărbători de ajutorul unei vecine care îi plătea facturile și o sprijinea cu alte micii comisioane, numai că o nou-venita avea să schimbe radical situația. Recomandată de vecina care o ajuta pe bătrână, o femeie de 47 de ani s-a instalat în apartamentul pensionarei pentru a o îngriji mai îndeaproape. Trebuia să îi facă mâncare, să o ajute la treburile zilnice, la menaj și să îi țină companie. Numai plata datoriilor urma să rămână în sarcina vecinei, lucru care, se pare, nu i-a fost pe plac îngrijitoarei.

"Întrucât urma să aibă grijă de bătrână, aceasta își exprimase acordul ca femeia să locuiască împreună cu ea în imobil, fără alte pretenții financiare, iar cheltuielile legate de întreținerea bătrânei, plata facturilor și efectuarea cumpărăturilor să fie facute tot de către vecină. În momentul în care vecina a ridicat pensia bătrânei, femeia a făcut scandal și a solicitat ca ea să îi administreze banii, așa cum consideră de cuviință", explică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Bătrâna a devenit suspicioasă referitor la intențiile femeii care o îngrijea, discuțiile în contradictoriu întețindu-se între cele două. În cele din urmă, pensionara și-a sunat rudele să o ajute să o dea afară pe cea despre care credea că vrea să o jefuiască, numai că nici acestea nu au reușit să o evacueze. Astfel, au apărut în scena jandarmii, chemați, culmea, chiar de către îngrijitoare, care a reclamat că mai multe persoane vor să o scoată din casa în care locuiește cu bătrâna pe care o îngrijea.

"Întrucât între proprietară și apelantă nu a intervenit nici un act juridic, jandarmii au scos-o pe femeie din apartament și i-au aplicat o amendă în valoare de 1.000 de lei", a conchis reprezentantul Jandarmeriei Galați.

Citit 4584 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.