Licenţă cu succes la public

Licenţă cu succes la public
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câţiva studenţi ai anului al III-lea de la Facultatea  de Arte, departamentul Teatru - Elena Anghel, Radu Horghidan, Maria Miron şi Alexandra Zamfir - au ieşit la public cu piesa pregătită pentru licenţă, pentru a-şi testa calităţile actoriceşti.

La sfârşitul săptămânii trecute, au urcat pe scena Teatrului  «Jean Bart» din Tulcea cu spectacolul «Nişte fete» de Neil Labute (regia conf. univ. dr. Mircea Gheorghiu, asist. univ. drd. Didi Cujbă, coregrafia - prep. univ. drd. Oana Lavinia Pisaroglu).

Viitorii actori au reuşit să-i impresioneze pe spectatorii tulceni, fiind aplaudaţi minute în şir şi rechemaţi la rampă de mai multe ori pentru a saluta publicul entuziast.

Tinerii absolvenţi urmează să plece săptămâna aceasta la Festivalul Studenţesc de Teatru de la Târgu Mureş, iar în luna mai la un alt festival, la Timişoara.

La Galaţi, piesa se joacă la Sala Studio a Facultăţii de Arte (care are sediul în incinta Facultăţii de Ştiinţe). Pe tinerii absolvenţi îi mai puteţi vedea şi pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, în „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian.

Studenţii anului al III-lea vă mai invită în luna mai să-i vedeţi şi într-un spectacol inedit de teatru-dans „Spitalul de Noapte”, în regia şi coregrafia Oanei Lavina Pisaroglu, în colaborare cu asist. univ. drd. Didi Cujbă şi actorul  Florin Toma.

Citit 867 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.