ÎPS Casian: Acum ne e teamă de vaccin. De ce? Nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte
Foto: Arhiva EDJ

ÎPS Casian: Acum ne e teamă de vaccin. De ce? Nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

ÎPS Casian, arhiepiscop al Dunării de Jos, le transmite un mesaj dur celor care refuză vaccinarea împotriva COVID-19.

"Călăuza mea, omul meu, care nu mă părăseşte niciodată, nu mă uită niciodată, nici pe patul de moarte, este Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul Iisus Hristos. 'Eu am venit ca lumea viaţă să aibă'. Chiar credeţi că Dumnezeu lasă pe cineva să moară din cauza vaccinului? Ne înşelăm amarnic. Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul.

De vreme ce ei se vaccinează... nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, iar preotul să scoată viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare. Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă", a spus ÎPS Casian, în cadrul unei predici online. 

"Ne e teamă de vaccin. De ce?"

"Boala e foarte ascunsă, se ascunde în teamă. Nu vedeți ce teamă avem acum? Până acum ne-a fost teamă de virus, acum ne e teamă de vaccin. De ce? Pentru că încă persistă în noi această cavalcadă de știri, prea multe știri și prea puțină cunoaștere. Preasfânta Biserică spune să îi întrebăm pe medici, să ne informăm, să nu luăm știrile de la persoane care nu sunt calificate în nimic. Iar știrile despre credință pe care nu le luăm de la preot, de la teolog, pot să ne rătăcească”, a mai spus ÎPS Casian.

 

Posted by Arhiepiscopia Dunării de Jos on Tuesday, January 12, 2021

Declaraţiile înaltului prelat pot fi ascultate de la minutul 48.

Sursa: dcnews.ro

Citit 8472 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.