”Strada Bilei” are acum şi piedestal!

”Strada Bilei” are acum şi piedestal!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„De ce strada Dornei ar trebui să devină «strada Bilei»”, scriam în ediţia de luni 7 decembrie 2020 a ziarului „Viaţa liberă”, publicând sesizarea primită din partea unei cititoare care locuieşte în această zonă. Gălăţeanca reclama montarea ilegală a unor sfere din beton, pe trotuarele şi pe carosabilul aferente blocului V3A de pe strada Dornei şi propunea schimbarea numelui arterei de circulaţie.

Poliţia Locală îi răspundea că a fost sesizată Primăria municipiului Galaţi, în calitate de administrator al domeniului public, pentru luarea măsurilor ce se impun pentru desfiinţarea dispozitivelor de blocare a accesului autoturismelor pe trotuar.

Deşi au trecut aproape două luni de atunci, bilele sunt la locul lor, dar au şi un „tovarăş nou”: „Pentru ca am reclamat bilele, a fost montat şi un piedestal...”, ne-a sesizat, din nou, gălăţeanca.

Am sesizat şi noi Primăria Galaţi şi am primit asigurări că municipalitatea are în atenție situația de pe strada Dornei: „Compartimentul de specialitate a demarat deja procedurile în vederea desființării bolarzilor respectivi. Facem precizarea că nu Primăria este cea care i-a montat”.

Citit 1632 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2021 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.