Un deţinut din Penitenciarul Galaţi a ajuns la spital după o agresiune în celulă

Un deţinut din Penitenciarul Galaţi a ajuns la spital după o agresiune în celulă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Astăzi, 05 februarie 2021, în jurul orei 17,05, pe fondul unui conflict spontan, un deținut din Penitenciarul Galați a fost agresat de o altă persoană privată de libertate în camera de deținere în care aceștia erau cazați. Potrivit inspectorului principal de poliţie penitenciară Simona Cozma, purtătorul de cuvânt al instituţiei, personalul operativ din cadrul penitenciarului a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului și separarea deținuților implicați în altercație.

Deținutul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, în vederea efectuării unor investigații medicale de specialitate. Deținutul agresor a fost, de asemenea, prezentat la cabinetul medical al unității, fără recomandare de consult suplimentar.

În conformitate cu prevederile legale, administrația locului de deținere a procedat la sesizarea organelor judiciare și la informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

La nivelul unității a fost declanșată procedura disciplinară față de persoanele private de libertate implicate. De asemenea, incidentul va face obiectul unei verificări interne.

 

Citit 2042 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.