Pană de curent majoră în centrul Galațiului
Foto: Marian Calestru

Pană de curent majoră în centrul Galațiului
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O pană de curent s-a produs miercuri, 17 februarie 2021, la prânz în centrul orașului, lăsând fără energie electrică timp de aproape o oră foarte mulți consumatori casnici, dar și sedii de bănci și magazine. Activitatea în magazinele cu case de marcat electronice a fost blocată în toată această perioadă, cum blocate au fost și casele de schimb valutar și bancomatele din zonă, iar gălățenii care au vrut să scoată bani de la ele au fost nevoiți să aștepte.

Conform unui comunicat remis redacției noastre de Serviciul PR & Comunicare DEER Sucursala Galați, în instalațiile de medie tensiune aparținând companiei Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Galați, a avut loc un incident care a afectat mai multe zone din oraș, printre care zona Piața Centrală – străzile Traian, Domnească (parțial), Al. I. Cuza, Portului și Nicolae Bălcescu.

”Incidentul a fost înregistrat la ora 11,14, iar la ora 12,08, în urma executării manevrelor de localizare a defectelor, echipele operative ale sucursalei gălățene au realimentat integral locurile de consum afectate”, se precizează în comunicatul citat.

Citit 4160 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.