Pistă pentru biciclete... cu rastel-obstacol

Pistă pentru biciclete... cu rastel-obstacol
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pe Faleza Inferioară, în dreptul Foişorului, un rastel a fost montat în mijlocul pistei pentru biciclişti, după cum ne-a sesizat un gălăţean. Dincolo de absurdul situaţiei, un asemenea obstacol constituie un real pericol pentru biciclişti.

Fotografia rastelului, cu mesajul "Dorel de Galați în acțiune! A rămas un suport de biciclete în plus. Îl punem pe pista de biciclete, doar este suport de biciclete... Nu?", a ajuns şi pe grupul "Galaţi: Sesizările cetăţenilor!", unul dintre cele mai active de pe Facebook. Şi tot aici şi-a găsit şi rezolvarea.

Amplasare incorectă, remediată

Rastelul a fost mutat în zona Foişorului, potrivit fotografiei postate de Dragoş Magearu, directorul SC Gospodărire Urbană SRL: "Ne cerem scuze pentru neplăcerea creată şi sincer mă bucur că există astfel de grupuri, unde aceste probleme pot fi semnalate şi corectate rapid. Nu e nimeni perfect, suntem cu toţii supuşi greşelilor, eu vă asigur că facem tot ceea ce putem să nu le repetăm şi învăţăm din ele. Nu este greşeala societăţii pe care o conduc. Angajaţii au respectat exact comanda de la Primărie", a scris Magearu, pe Facebook.

Numai că o problemă cu rastelul tot a rămas, sesizată într-un comentariu de un gălăţean: "Loveşte discul în suport, iar dacă pui bicicleta cu spatele loveşte în schimbător".

Citit 3752 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 11:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.