Amenzi pentru gunoaie aruncate ilegal

Amenzi pentru gunoaie aruncate ilegal

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Mai multe persoane au fost depistate în ultima săptămână depozitând deșeuri în locuri nepermise. În timpul acțiunii de patrulare, poliţiștii locali din cadrul Serviciului de Protecție a Mediului au constatat că un bărbat a depozitat pe domeniul public aferent unui imobil de pe bulevardul George Coșbuc mai mulți saci menajeri plini cu deșeuri din plastic, carton, înscrisuri și deșeuri menajere.

Un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost depistat că a depozitat necontrolat deșeuri pe trotuarul aferent unor imobile de pe strada Cristofor Columb, încălcând astfel prevederile legale.

Nici operatorii economici nu au scăpat de amenzi, poliţiștii locali constatând că deșeurile generate din activitatea desfășurată la un punct de lucru, situat în Galați, pe strada Stelei, constând în hârtii, plastic, ambalaje, produse alimentare, bonuri fiscale, au fost abandonate și depozitate pe terenul fostei societăți Mehid SA.

În consecință, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale cuprinse între 500 și 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 316/2019, şi s-a dispus colectarea deşeurilor.

Citit 1362 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2021 23:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro