Amenzi pentru gunoaie aruncate ilegal

Amenzi pentru gunoaie aruncate ilegal
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Mai multe persoane au fost depistate în ultima săptămână depozitând deșeuri în locuri nepermise. În timpul acțiunii de patrulare, poliţiștii locali din cadrul Serviciului de Protecție a Mediului au constatat că un bărbat a depozitat pe domeniul public aferent unui imobil de pe bulevardul George Coșbuc mai mulți saci menajeri plini cu deșeuri din plastic, carton, înscrisuri și deșeuri menajere.

Un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost depistat că a depozitat necontrolat deșeuri pe trotuarul aferent unor imobile de pe strada Cristofor Columb, încălcând astfel prevederile legale.

Nici operatorii economici nu au scăpat de amenzi, poliţiștii locali constatând că deșeurile generate din activitatea desfășurată la un punct de lucru, situat în Galați, pe strada Stelei, constând în hârtii, plastic, ambalaje, produse alimentare, bonuri fiscale, au fost abandonate și depozitate pe terenul fostei societăți Mehid SA.

În consecință, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale cuprinse între 500 și 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 316/2019, şi s-a dispus colectarea deşeurilor.

Citit 1768 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2021 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.