Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale în cadrul acțiunilor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.700 de persoane, 72 de societăți comerciale, 95 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 172 de mijloace de transport persoane. În consecință, au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.750 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID-19.

Citit 882 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 11:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.