UPDATE. 79 de amenzi pentru protestatarii turbulenți. Și a fost descoperită sursa pocnitorilor de la Prefectură
Foto: Silviu Anton

UPDATE. 79 de amenzi pentru protestatarii turbulenți. Și a fost descoperită sursa pocnitorilor de la Prefectură
Captură video
Evaluaţi acest articol
(128 voturi)

UPDATE, vineri, 2 aprilie 2021. Chiar dacă în ultimele zile protestele au scăzut semnificativ în intensitate, jandarmii au continuat activitățile de identificare a persoanelor care au încălcat legea la manifestările care au debutat duminică, 28 martie 2021, și au continuat până la jumătatea săptămânii. În urma verificărilor cu privire la protestele neautorizate ce au avut loc în municipiul Galați, în zilele de 28, 29, 30 și 31 martie 2021, jandarmii au identificat alte zeci de persoane care au participat și au încălcat diverse legi, motiv pentru care au aplicat încă 79 de amenzi pe lângă cele date ”la cald” sau după primele două zile de protest. Valoarea totală a amenzilor care au ajuns la protestatari este de 36.250 de lei. 

”Sancțiunile aplicate au vizat tulburarea ordinii și liniștii publice, circulația persoanelor, pietonală sau cu vehicule în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă și nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție epidemiologică. Garantăm fiecărei persoane dreptul la liberă exprimare, însă acesta trebuie făcut cu respectarea legii și a drepturilor și libertăților celorlalte persoane”, a explicat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați. 

De la debutul protestelor, în județul Galați au fost aplicate, în total, 195 de amenzi și au fost întocmite patru dosare penale pentru port ilegal de obiecte periculoase în urma protestului de pe 30 martie, când mai mulți manifestanți au fost prinși la protest cu cuțit, macetă sau boxuri metalice.

Sursa pocnitorilor de la Prefectură a fost descoperită

La aproape o săptămână de la debutul protestelor anti-mască de la Galați, manifestații în cursul cărora au fost folosite obiecte pirotehnice, polițiștii au ajuns să dea de urma unei persoane care deținea fără drept astfel de materiale. În baza unor informații, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ajuns vineri la ușa unui gălățean în vârstă de 20 de ani, despre care au aflat că ar avea în casă pocnitori și petarde special pentru a-i alimenta pe protestatari în confruntările din stradă. Percheziția domiciliară le-a confirmat bănuielile.

”A fost găsită cantitatea de 20 de bucăți petarde, categoria F3, deținute ilegal. Din cercetări, a reieșit că persoana în cauză ar fi intenționat să comercializeze petardele, participanților la protestele organizate, în ultima perioadă, pe raza municipiului Galați, împotriva interdicțiilor impuse în contextul pandemiei de Sars-Cov-2”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Materialele pirotehnice au fost confiscate, tânărul fiind cercetat penal pentru operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. (Mariana Constandache)


UPDATE, 31 martie 2021. Cea de-a treia seară de proteste anti-mască la Galați a fost la un pas să degenereze din cauză că cei prezenți la miting își pregătiseră arsenalul pentru o eventuală confruntare cu forțele de ordine. Intențiile le-au fost dejucate în ultimul moment de jandarmi, care au periat zona Prefecturii și traseul pe care urmau să se deplaseze protestatarii, confiscând mai multe arme albe, pietre și bâte plasate strategic. La Galați, patru tineri sunt cercetați penal și alți 21 au fost amendați. 

Ceea ce ar fi putut fi un protest cu grad ridicat de risc, care să degenereze în violențe, a devenit o manifestare pașnică, dar asta numai datorită concentrării la maximum a forțelor de ordine, înainte și în timpul protestului care a debutat în jurul orei 19,00, cu adunarea, în fața Prefecturii, a circa o sută de manifestanți. După ce în cursul zilei militarii au găsit pe traseul pe care protestatarii au anunțat că vor mărșălui, din nou, spre Țiglina, pietre, bucăți de gresie, cărămizi, bordură spartă și bâte, amplasate strategic pentru a fi la îndemână, obiecte similare au fost identificate și vizavi de Palatul Administrativ, în spatele Monumentului Eroilor. Asta i-a determinat pe militari să fie cu ochii pe manifestanții mai turbulenți şi să treacă la percheziții. Asupra mai multor tineri au fost găsite arme albe, printre cei ”pregătiți” fiind și un minor de numai 13 ani. Un alt protestatar venise echipat cu protecții pentru mâini și picioare, precum și cu mască de gaze.

”Au fost constatate patru infracțiuni de port ilegal de armă albă. Autori, doi tineri de 21 și 22 ani, asupra cărora au fost găsite boxuri metalice și un cuter. Asupra unui tânăr în vârstă de 13 ani a fost găsit un briceag. Pentru că nu are părinți, la fata locului a fost chemată bunica, aceasta fiind sancționată cu avertisment pentru nesupravegherea minorului. Într-un taxi sosit la protest și oprit la control de către echipajele de poliție a fost găsit o macetă, între banchetele din față. Conducătorul auto, în vârstă de 24 de ani, a fost preluat de către poliție și s-a întocmit dosar penal”, a explicat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Doi dintre cei cercetați penal au fost depistați în coloana de manifestanți care mărșăluia prin oraș. La apropierea jandarmilor, aceștia au vrut să se retragă într-un tronson, dar au fost înconjurați. Au aruncat, în speranța că nu vor fi văzuți, două boxuri metalice și un briceag, despre care aveau să le declare ulterior jandarmilor că le aveau asupra lor pentru a se apăra. 

Alți 21 de participanți, care au putut fi identificați pe loc, au fost amendați pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și circulația după ora 22,00. Măsurile luate de forțele de ordine și probabil numărul mare de amenzi date cu o seară înainte, aproape 50 de sancțiuni în valoare de peste 70.000 de lei au fost aplicate în urma manifestației care a degenerat în violențe inclusiv la poarta Spitalului de Urgență. Marți, 30 martie, protestatarii, mult mai puțini ca număr, au renunțat să mai meargă până la unitatea medicală și, sub pază strictă, au mărșăluit numai până la Inelul de Rocadă, după care au revenit la Prefectură pentru un scurt episod în care și-au incendiat măștile de protecție.

Sancțiuni au fost date și la Tecuci, unde mai multe persoane au ieșit în stradă. Acolo, jandarmii au constatat două infracțiuni comise de tot atâtea persoane care veniseră la miting cu bastonul telescopic și un spray iritant-lacrimogen. Au fost date 22 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și circulația după ora 22.00, valoarea totală a sancțiunilor ajungând la 22.700 de lei. O a 23-a amendă, de 500 de lei, a fost dată pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. (Mariana Constandache)


UPDATE, ora 22,50. Protestatarii au ajuns la Prefectură și au început să dea foc la măștile de protecție. Jandarmii s-au postat intr-un cordon de-a lungul străzii Domnească pentru a preveni ca manifestanții să se apropie de Prefectură, în condițiile în care, la începutul protestului, au găsit mai multe arme albe și pietre ascunse în zonă, precum și pe traseul pe care mulțimea avea să îl parcurgă spre centrul orașului. (Beatrice Dumitriu)

VIDEO, de Marian Calestru

Foto, de Marian Calestru


UPDATE, ora 22,00. Protestatarii au ajuns la Inelul de Rocadă și s-au întors către Prefectură.

Foto și video, de Marian Calestru


UPDATE. Coloana de manifestanți a plecat de la Prefectură și se îndreaptă spre Tiglina, urmând probabil să ajungă la Spitalul de Urgență.

VIDEO, de Beatrice Dumitriu


UPDATE, marți, 30 martie 2021, ora 20,50. Protestatari înarmați în cea de-a treia seară de manifestări * Peste o sută de protestatari s-au adunat în fața Prefecturii pentru a treia seară consecutiv. Forțele de ordine sunt în alertă după incidentele de luni seara, astfel că au trecut la percheztionarea protestatarilor mai turbulenți.

Foto, de Marian Calestru. Foto și video: Beatrice Dumitriu și Marian Calestru

Jandarmii au găsit asupra câtorva dintre ei o sabie, un cuțit, un box metalic, dar și pietre ascunse în spatele monumentului Eroilor, situat vizavi de Prefectură. Armele au fost confiscate, iar cei care le purtau urmează, cel mai probabil, să fie sancționați. (Beatrice Dumitriu)


UPDATE, marți, 30 martie 2021. Jandarmeria Galați a anunțat primele sancțiuni aplicate în urma protestelor * Jandarmeria Galați a făcut publice primele sancțiuni aplicate în urma protestelor care au avut loc în oraș împotriva noilor restricții anti-COVID.

Peste 70 de amenzi au fost date de jandarmi. 24 au fost aplicate numai în urma manifestării spontane de duminică, 28 martie 2021, forțele de ordine reușind, în cursul zilei de luni, să identifice o parte din manifestanții turbulenți.

Sancțiunile, în valoare totală de 12.000 de lei, au fost aplicate pentru participarea la un miting neatorizat și încălcarea restricțiilor de circulație, conform noilor reguli de limitare a efectelor pandemiei.

Pentru aceleași fapte, dar și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, tulburarea liniștii și ordinii publice și proferarea de injurii și amenințarea cu acte de voolență, au fost date 48 de amenzi în urma mitingului de luni, 29 martie.

Valoarea amenzilor a fost de 72.000 de lei. Pentru că protestul a avut momente tensionate, când unii participanți au manifestat porniri violente inclusiv față de forțele de ordine, cinci persoane au fist extrase din mulțime și conduse la dubele Jandarmeriei, unde au fost sancționate.

La protestul de luni seară, șase jandarmi au fost loviți cu pietre, sticle si petarde în tibie și în umăr. Niciunul nu a avut nevoie de internare.


UPDATE, 23,15. A doua seară de proteste neautorizate (FOTO și VIDEO) * Manifestanții au ajuns de mai bine de o oră la Spitalul de Urgență, unde continuă protestul. În zonă, se aud huiduieli, fluierături, pocnituri, sirene ale poliției/jandarmeriei și alte sunete specifice.

Cu vreun sfert de oră înainte de 12 noaptea, manifestanții păreau că au încheiat protestul în zona Spitalului de Urgență. (VLG)


UPDATE, ora 21,50. A doua seară de proteste neautorizate împotriva restricțiilor impuse de pandemie s-a încheiat în fața Prefecturii. Cu 20 de minute înainte de ora 22,00, oră la care intră în vigoare interdicția de circulație, grupul de manifestanți a părăsit platoul din fața Palatului Administrativ și s-a îndreptat spre Centru. Ei au fost urmați de jandarmi, forțele de ordine urmând să îi supravegheze pentru a preîntâmpina producerea incidentelor până la dispersarea grupurilor.


UPDATE. Protestatarii s-au adunat în fața sediului Prefecturii. Sunt circa o mie de manifestanți care au început să se manifeste violent față de forțele de ordine care au format un cordon pentru a-i împiedica să se apropie de Palatul Administrativ și să blocheze total traficul rutier pe strada Domnească. Unii protestatari au încercat chiar să agreseze jandarmii și au aruncat cu pocnitori spre Prefectură.

VIDEO

Foto, de Marian Calestru

Video, de Beatrice Dumitriu și Marian Calestru


UPDATE. Protestatarii nu au mai ajuns la Spitalul de Urgență, masa de manifestanți făcând cale întoarsă din Țiglina spre Centru, intenționând să ajungă din nou la Prefectură.


UPDATE, luni, 29 martie 2021. UPDATE A doua seară de proteste neautorizate. Sute de gălățeni se îndreaptă în marș spre Spitalul de Urgență * Gălățenii continuă manifestările în stradă împotriva noilor reguli de restricționare impuse pentru limitarea efectelor pandemiei. La fel ca duminică seară, sute de oameni, majoritatea simpatizanți AUR și studenți, s-au mobilizat în cadrul unei manifestări despre care autoritățile susțin că nu există niciun fel de aprobare.

Inițial, s-au strâns în fața Prefecturii, în jurul oelor 18,00 peste o sută de persoane, care au pornit, în jurul orei 19,30, în marș, pe strada Brăilei. Pe drum li s-au alăturat și alți oameni astfel că, la acest moment, forțele de ordine, respectiv jandarmii și polițiștii, escortează circa 500 de protestatari care se îndreaptă spre Spitalul de Urgență. (Mariana Constandache și Beatrice Dumitriu)


UPDATE, luni, 29 martie 2021. Revoltă neautorizată, într-un oraș cu tot mai multe infectări. Circa o mie de gălățeni au protestat împotriva restricțiilor * În prima zi în care au intrat în vigoare noile restricții care ar avea drept scop diminuarea incidenței infectărilor cu virusul Sars-Cov-2, Galațiul s-a alăturat orașelor în care s-au organizat, aparent spontan, mișcări de protest. Peste o mie de gălățeni au încălcat cu bună știință noile reguli duminică seară și au ieșit pe stradă, ajungând, de la ușa prefectului, la poarta Spitalului de Urgență, unde zeci de bolnavi infectaţi se chinuie să supraviețuiască.

Imediat după orele 20,00, termen la care intră în vigoare restricția de circulație a persoanelor, zeci de gălățeni s-au adunat în centru și au pornit, fie pe jos, fie cu mașinile, în marș, spre sediul Prefecturii Galați. Pe drum, li s-au alăturat, aparent spontan, alte grupuri, ceea ce a determinat o mobilizare de urgență a forțelor de ordine. Jandarmi, polițiști de la toate secțiile și de la trupele speciale au fost mobilizați în centrul orașului pentru a preveni o eventuală degenerare a manifestării tinerilor, majoritari fără mască de protecție și revoltați împotriva măsurii care limitează și mai mult dreptul de circulație. Treptat, au fost ocupate străzile din preajma sediului Prefecturii, manifestanții scandând lozinci anti-mască și împotriva autorităților. Nu au fost primiți de prefect, așa cum se așteptau, astfel că, după ce au stat circa o oră în fața Palatului Administrativ, protestatarii au pornit în marș spre centru, escortați de echipaje de poliție și jandarmerie. De acolo, au urcat, pe strada Brăilei, până la Spitalul de Urgență, unde au marcat cel mai revoltător moment al protestului. În miez de noapte, în jurul orei 1,00, grupuri de manifestanți postați în poarta unității medicale au scandat împotriva obligației de a purta măști de protecție și chiar a cadrelor medicale, în condițiile în care, în secția ATI a spitalului, se zbat între viață și moarte zeci de bolnavi infectați cu COVID-19. Episodul a fost taxat la scurt timp, pe rețele de socializare, de unul dintre cei mai reputați medici gălățeni.

"Ce poate fi mai "frumos" decât să te duci în poarta Spitalului Județean la 1,00 noaptea și să țipi "Jos masca!" chiar în apropierea paturilor ATI, unde se chinuie să supraviețuiască cei care au COVID? În mod sigur o bună parte din personalul medical simțindu-se în acele momente foarte apreciat, și-ar fi luat lumea-n cap, fiind probabil reținuți de amărâții care se sufocă. Și când te gândești că ăștia strigau ca năucii în crucea nopții că vor libertate, paza fiindu-le asigurată de organele de ordine", a scris chirurgul Paul Ichim.

Protest neautorizat, se face anchetă

La fel ca și în alte județe ale țării, marea masă a protestatarilor, nucleul ar fi fost format, și la Galați, din simpatizanți AUR și studenți. Niciunii dintre ei nu ar fi solicitat autorizație, susțin autoritățile, motiv pentru care acum se fac verificări pentru identificarea organizatorilor și a participanților. O parte dintre ei au fost deja identificați, dar jandarmii au la dispoziție până la șase luni să le dea de urmă și să îi sancționeze.

"Protestul s-a desfășurat fără respectarea prevederilor legale, iar până la finalul acestuia nu s-au înregistrat incidente. În consecință, în perioada imediat următoare vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, atât inițiatorilor, cât și participanților, în conformitate cu legislația în vigoare", a declarat luni, 29 martie, lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați. (Mariana Constandache)


(28 martie 2021) Protest împotriva restricţiilor impuse în pandemie * VIDEO * Un protest spontan a izbucnit în această seară în Galaţi, manifestanţii, iniţial câteva zeci, care apoi s-au transformat în câteva sute, scandând împotriva restricţiilor impuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus. Deplasându-se în coloană, atât cu autoturismele, cât şi pe jos, manifestanţii au ocupat străzile în zona centrală a oraşului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, lt. Cătălin Bădin, “protestul este spontan, iar în acest moment avem echipaje de jandarmerie care însoțesc coloana de manifestanți. Până la acest moment, nu au fost aplicate sancțiuni. Acestea vor fi aplicate ulterior, după identificarea participanților”.

De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ, la faţa locului fusese chemat prefectul județului Galaţi, Gabriel Panaitescu, pentru a discuta cu manifestanţii.

- VIDEO (sursa, Facebook):

- VIDEO mai jos (credit: Silviu Anton)

Media

Citit 22768 ori Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 01:52

62 comentarii

 • postat de Adrian
  Duminică, 04 Aprilie 2021 04:00
  89.39.81.***
  Pentru super inteligenții de aici: adica oamenii aia nu mai pot sa fure ca e restrictie de libera circulatie..adica risca ani de pușcarie pt furt dar le e frica de o amenda?? Super destepti sunteti ..de aia si aveti conducatorii si salariile pe care le aveti ca e capul mic dar totusi creierul sta super lejer..
  4
  3
  Raportează
 • postat de Menelau
  Sâmbătă, 03 Aprilie 2021 04:37
  5.13.244.***
  Una e sa vii si sa protestezi pentru un drept , o speranta iar altii care vin special sa faca panarama scandal si sant usor de recunoscut dupa fetele lor ca sant smenari, gasti de cartier , cei care i-si petrec veacul pe la pacanele , care nu muncesc si nu vor munci toata viata si se stie cum
  2
  29
  Raportează
 • postat de ss
  Vineri, 02 Aprilie 2021 22:47
  5.13.160.***
  Spor la amenzi, nu iertati "vitejii" astia de o penibilitate absoluta, cer sa fie liberi ca sa ne infecteze pe cat mai multi dintre noi, halal prostest, sau mai clar, protest prostesc! Masurile sanitare sunt necesare si transpartinice, in acest caz chiar nu conteaza cine guverneaza!
  11
  40
  Raportează
 • postat de Adrian
  Miercuri, 31 Martie 2021 12:33
  89.39.81.***
  Cand mai vedeti cate un medic deontolog plangand de mila cetateanului sa stiti ca in toata tara sunt 1400 de paturi Ati pt 40 de judete ..tot judetul galati are 33 ..deci multii aia medici supravegheaza 33 de bolnavi grav..ei nu cer niciodata autoritatilor paturi si echipamwnt nou la ati..nu nu ei tot pe populatie arunca vina ca si guvernul..
  21
  19
  Raportează
 • postat de Vlad
  Miercuri, 31 Martie 2021 12:26
  95.77.107.***
  Jos COVIDU! dati drumu la pacanele panaramelor!!!!!!!!!!!!!!!
  34
  14
  Raportează
 • postat de Ion
  Miercuri, 31 Martie 2021 06:38
  213.233.88.***
  Eu cred că autoritățile ar trebui să fie proactive și să crească numărul paturilor la ATI. Protestatari sau nu toți avem dreptul la viață. Creșterea cazurilor de Covid este din acest moment inevitabilă. Mulți vor crede că din cauza protestelor dar chiar dacă nu ar fi fost proteste cazurile tot ar fi crescut. E absolut inevitabil. Puneti-va măștile și pregatiti-va de impact. Doamne, ai Mila de noi, păcătoșii, căci țărână am fost și-n țărână ne întoarcem. Amin.
  32
  32
  Raportează
 • postat de Adrian
  Miercuri, 31 Martie 2021 00:03
  89.39.81.***
  Foarte suparati lucratorii de la 5 dimineata ca oamenii protesteaza...e un drept si e bine sa spui in ce crezi sa nu urmezi orbeste maretul conducator..e ok sa ii faci pe altii needucati dar tu muncești de la 5...sefii si specialiștii vin mai tarziu...asa suntem noi ne credem superiori dar covrigul cu sana e baza...
  67
  22
  Raportează
 • postat de Atentiune! Liderul suprem al orasului si al tarii transmite un comunicat important
  Marți, 30 Martie 2021 22:27
  89.137.230.***
  Atentiune! Atentiune! Catre toata populatia orasului Galati si Catre Romania. Va vorbeste liderul vostru !

  1. Acest virus exista si e foarte periculos si toata polulatia trebuie sa se vaccineze dar Atentie!! Nimeni sa nu oblige pe cetatean sa fie vaccinat obligatoriu si fortat!
  2. Nimeni nu trebuie sa ia dreptul de a circula, dreptul de a munci si libertatea nimanui. Trebuie sa avem voie sa iesim din casa oricand dar trebuie sa respectam masurile sanitare, distantare, masca daca suntem raciti si toate celelalte masuri.
  3. Masca sa fie purtata dar doar in mijloace de transport in comun, in magazine, in locuri publice unde sunt multi oameni si nu cand lumea se plimba in parc si pe strada singuri sau pe faleza
  4. Toate vaccinurile sunt bune si trebuie sa ne vaccinam ca sa scapam de acest virus nenorocit. E optiunea fiecaruia dar eu recomant vaccinarea ca lider al vostru.
  5. Magazinele nu trebuie inchise, afacerile nu trebuie inchiuse, economia nu trebuie inchisa ci doar trebuie sa invatam sa lucram cu acest virus si sa luam toate masurile pentru a nu ne infecta si a ajunge la ATI
  6. Singura solutie ca sa scapam de virus este sa pastram distanta, sa nu va intalniti decat cu membrii familiei pana cand trece pandemia si dispare virusul, sa purtati masca mai ales daca stiti ca sunteti raciti si aveti febra si tusiti sau stranutati , sa va spalati pe maini, sa evitati sa va sarutati ( tinerii si cuplurile sa evite sarutul si saliva celui posibil infectat), nu dati mana cu ceilalti, nu beti din aceeasi sticla sau pahar, evitati zonele aglomerate.
  7. Respectati drepturile si libertatile pentru care au murit oameni in 1989 si jos dictatura.
  50
  24
  Raportează
 • postat de manex
  Marți, 30 Martie 2021 21:40
  5.13.161.***
  Din pacate cam multi viermi in tara asta, pe toate coordonatele...
  11
  51
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 30 Martie 2021 21:31
  89.136.76.***
  RETARDATI
  19
  65
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 30 Martie 2021 14:33
  89.136.76.***
  DE CE NIMENI NUACTUALIZEAZA JURAMANTUL LUI HIPOCRATE? ACEA LEGE E VECHE DE MII DE ANI SI NUMAI CORESPUNDE REALITATII ZILELOR NOASTRE. DIN CAUZA ACELEI LEGI INVECHITE ASTIA O SA AIB INTAIETATE LA TRATAMENT IN ATI IAR NOI NU VOM MAI GASI LOCURI IN ATI CA VA FI PLIN DE SCARBE DIN ASTEA
  15
  57
  Raportează
 • postat de opriti Covidu
  Marți, 30 Martie 2021 13:28
  89.137.136.***
  Vati inteles cu banditu asta de Covid ca sa ne interzica acesu la pacanele.
  53
  14
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 30 Martie 2021 13:27
  5.13.160.***
  Extrem de putine, numai pt autoturismele verificate si se puteau da 24 de amenzi in prima zi!
  16
  58
  Raportează
 • postat de macarie banu
  Marți, 30 Martie 2021 12:06
  78.96.82.***
  cei mai foarte multi dintre ei au trecut,la scoala,doar de faza cu "liniute",la bastonase nu au mai ajuns.Poate ca ar trebui "ajutati"!.......bastonati,adica.......sa treaca macar de clasa a-I a........
  Apropo,sunt carciumi de cartier prin cartierul Dunarea deschise pana noaptea tarziu......cum asa?!
  29
  95
  Raportează
 • postat de DAN
  Marți, 30 Martie 2021 11:55
  136.255.148.***
  CE FETE AU ACESTI PROTESTATARI CARE VOR LIBERTATE, SA FURE POATE CA SERVICII INTELEG NU PREA AU. SI DACA NU MAI AU SERVICII DE CE VOR MOLURILE DESCHISE . SA FURE . CA DE NU MAI AU BANI SI NU MAI POT FURA IN STRAINATATE . CE IMBECILI . CE AMENZI TREBUIE SA DATI IAR NOI SA AMENDAM POLITIA CARE NU ISI FACE TREABA. PROTETATARII DE ASEARA NU AVEAU UNDE SA SPARGA SEMINTE SI SA CONSUME ALCOOL SI AU IESIT LA PROTEST LA AER LIBER. PE DE ALTA PARTE ORGANELE , AU FACUT CU MASINILE POLITIEI UN HAOS. TOTI F DESTEPTI.
  28
  75
  Raportează
 • postat de cetatean
  Marți, 30 Martie 2021 11:29
  136.255.148.***
  ESTE MAI MULT DECAT CLAR CINE A FACUT PROTESTUL LA GALATI SI DE CE NU IN TOATA TARA. NISTE PROSTI , COCALARI SI NEEDUCATI PTR. CA DACA AR FI FOST ALTFEL AR FI STIUT UNDE SA FACA PROTESTUL SI CE SA CEARA . AR TREBUI CA CEI DINTRE ACESTI NEMERNICI , DACA AR AVEA BOALA , SA NU FIE INGRIJITI DE DOCTORI PE BANII MEI. ESTE ADEVARAT CA SE FAC MULTE GRESELI SI IN SPITALE DAR CA SA HORACAI ORE IN SIR IN FATA UNUI SPITAL UNDE OAMENII SUFERA , MOR DE DURERE SAU SA BLOCHEZI INTRAREA IN SPITAL PENTRU SALVARE SAU SA SCANDEZI CRIMINALI , REFERITOR LA DOCTORI ESTE O MAGARIE PROVOCATA DE CEI MAI MARI CRETINI PE CAR II POATE AVEA GALATIU. CUM DE NU ISI DAU SEAMA CEI CE MERG CU GLOATA CA NU INTERESEAZA PE NIMENI STAREA NOASTRA CI SACALII FOLOSESC PROSTII CA SA INTRE LA PUTERE CA GUVERNUL ACTUAL NU ESTE RESPONSABIL ESTE CEL AL LUI DREGNEA MAI RESPONSABIL CARE 30 DE ANI A FACUT PRAF TOTUL. DA, CRED CA ESTE UN ACT DE DREPTATE SA LUATI VIRUSUL, SA SUFERITI, SA NU FI INGRIJITI INTR-UN SPITAL, SA VA AMINTITI CA IN TIMP CE DOCTORII MUNCEAU (CA NU SUNT TOTI LA FEL), BOLNAVII SUFEREAU , VOI ORACAIATI CA ANIMALELE. POLITIA DACA NU ISI FACE TREABA ATUNCI ESTE F BINE CA IA BATAIE. SA APLICE AMENZI COLOSALE SI SA VERIFICE ORICE ABATERE DE LA LEGE . PTR. DISTRACTIA ACESTOR NESIMTITI CA RE AU FOST FARA MASCA O SA STAM MULT SI BINE IN CASA. CICA NU MAI AU DE MUNCA. DUPA FETE NU PREA ARATAU CA ISI DORESC SA MUNCEASCA. LE VAND UN PONT. ESTE PAMANT DE MUNCIT CA NU V ATI NASCUT TOTI OSPATARI . LA PRASIT NU LA PROTEST.
  24
  73
  Raportează
 • postat de In cetatean
  Marți, 30 Martie 2021 10:43
  80.7.64.***
  Numai atot stiutori......traiesc intr-o Tara civilizata si de cand a inceput pamdemia nimeni nu Este obligat SA poarte masca decat in spatii inchise si referitor la magazine cele esentiale gen supermarket sunt deschise unele si pana la 12 noaptea .... o Tara plina de paznici si iandarmi si atot stiutori care vb da nu stiti pe ce planeta traiti
  37
  14
  Raportează
 • postat de nimeni
  Marți, 30 Martie 2021 10:02
  213.218.53.***
  intr-un live pe facebook unul din protestatari repeta insistent: "nu deranjam pe nimeni".
  era trecut de 23:30 si sufla in vuvuzea in fata spitalului. sunt doua posibilitati: ori nu era nimeni in blocurile turn din fata spitalului si nici in spital nu era nimeni ori nivelul de civilizatie al respectivului este mult inferior spiritului "civic" care il face sa manifesteze noaptea in fata unui spital.
  de fapt cam facea pe el de frica, repeta asta sa nu o incaseze de la jandarmi, si-au dat seama ca au intins coarda. intr-un final a fugit printre blocuri si mai apoi tot live cu masina pana in centru, dar prin dos, nu pe principala.
  22
  84
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Marți, 30 Martie 2021 09:51
  5.13.154.***
  CATA dreptate au marii ganditori ai lumii;ARTHUR SCHOPENHAUER spunea cu indreptatire ca ,ATENTIE,,,INTELEPTII DAU INTOTDEAUNA SFATURI BUNE,IAR IMBECILII FAC FAPTE IMPOTRIVA,,!IAR undeva,in cartile credinciosilor crestini ,scrie clar despre pacatul savarsit de oameni,,,IARTA-I DOAMNE,CA NU STIU CE FAC!! EU, nevolnicul as mai adauga o ruga,PENTRU ATAT DE STIMATII NOSTRI CONCETATENI IN HALATE ALBE,care din pacate se confrunta pe langa varii pericole privindu-le propria sanatate si cu aceasta inconstienta,idiuoata ingratitudine din partea celor care ar trebui sa le fie recunoscatori,pentru ca DOMNIILE LOR LUPTA SA LE SALVEZE DARUL CEL MAI DE PRET PRIMIT DE LA DUMNEZEU!!!RESPECT NETARMURIT PENTRU SLUJITORII LUI HYPOCRATES ,IN ACESTE CLIPE GRELE PENTRU TARA,CAT SI PENTRU INTREAGA LUME!SA NE APERE DUMNEZEU!
  19
  41
  Raportează
 • postat de Vali
  Marți, 30 Martie 2021 08:17
  109.166.133.***
  Rușine. Suntem tara în UE cu cele mai puține restricții și care încă găsește un echilibru, încât aceștia nu au simțul rațiunii.
  31
  110
  Raportează
 • postat de Goe
  Marți, 30 Martie 2021 06:42
  5.13.220.***
  Multi da’ prosti ! Cam asta este caracteristica celor ce au iesit in strada. Adeptii AUR! O mare eroare !
  35
  116
  Raportează
 • postat de Vox
  Marți, 30 Martie 2021 06:38
  77.111.245.***
  Si pe strada dupa ora 22 si fara masca si claxonat fara motiv. Pentru toate trebuiesc amendati. Poate mai sunt si alte fapte dar macar pentru astea. Altii se duc la munca cu teama ca s-ar putea infecta si ar putea aduce virusul acasa iar smecherasii hotii si toate frumusetile masculine si feminine care a doua zi vor lucra din fata camerei web , defileaza pe strazi (unii nici nu stiu exact pentru ce sunt acolo... umplutura , cum sunt si in restul zilelor), fara nici o urma de bun simt .
  Trebuiesc amendati ,pe loc, dar sa simtă nu asa câțiva lei!
  26
  109
  Raportează
 • postat de Laur
  Marți, 30 Martie 2021 06:24
  62.231.94.***
  Cat de smecher trebuie sa te simți atunci când arunci cu petarde în fata spitalului, în miezul nopții? Și urli cu vuvuzele? Cei bolnavi trebuie sa afle ca au venit barbatii orașului sa și ceara libertatea. De la cine și unde nu contează. Atât pot.
  24
  108
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 30 Martie 2021 00:10
  89.136.76.***
  SA LE FIE RUSINE DOCTORILOR CARE II VOR TRATA PE IDIOTII ASTIA si noi cei care am respectat regulile nu vom mai gasi loc la ATI ca va fi plin de manelisti bombardieri si sosocari
  43
  101
  Raportează
 • postat de dragos
  Luni, 29 Martie 2021 23:08
  5.13.187.***
  a doua seara in care bombardierii si romii si au batut joc de jandarmi, politisti si restul oamenilor. jandarmeria sunteti IMPOTENTI in fata lor. doar cu vreo batarana sau cu vei pasnici va aratati viteji. jalnic stat esuat
  37
  108
  Raportează
 • postat de Razzy
  Luni, 29 Martie 2021 23:08
  82.79.132.***
  Protestul Loverboy si al copiilor ! Asta a fost. Plevusca orasului, care stau la mana concubinelor plecate in afara sa pape lactate. Galeriile, cei care stau pe spinarea parintilor si pescarii. Din asta a fost formata gloata infecta de ieri si azi. Sa vedeti ca nici nu stiu sa vorbeasca, isi mai fac si live-uri, daca îi aduni pe toti faci de 12 clase poate. Decat sa sparga seminte pe casa scarii, mai bine hai la urlat si fluierat si injurat, mai sparg monotonia ca si asa pariurile si casinourile sunt inchise. Caini care latra si nu musca, de ce doar claxoneaza si sufla in goarne ? Sa faca un pas spre Jandarmerie daca se bat cu pumnul in piept. Exact noaptea s-au mobilizat, ziua dorm, praf si pulbere specimenele astea, scursurile orasului !
  37
  132
  Raportează
 • postat de din galati
  Luni, 29 Martie 2021 23:07
  86.124.204.***
  Oamenii muncitori se culca la 22-23 si se scoala la 5.
  Pestii, ananfabetii, bombardierii si alte maimute sunt odihniti la 22, si pot claxona in tot orasul; ei n-au servici si copii de crescut.
  Ei sunt la produs, ce fac politia, jandarmeria, diicot, judecatorii, caci salarii si pensii speciale vor.
  Daca ii arunc un borcan de la etaj la unul pe masina, e ultraj si poate vatamare corporala.
  As spune multe, dar ma enervez degeaba.

  O seara buna Galati,
  38
  122
  Raportează
 • postat de D
  Luni, 29 Martie 2021 22:46
  188.26.124.***
  Iar claxonează protestatarii, la ora 23. Oare nimeni nu lucrează mâine? Eu înțeleg ca vor sa protesteze, dar sa o facă în timpul zilei, ca unii chiar trebuie sa muncim.
  30
  111
  Raportează
 • postat de ss
  Luni, 29 Martie 2021 21:44
  84.117.41.***
  Răscoala Gianilor.
  34
  104
  Raportează
 • postat de George
  Luni, 29 Martie 2021 21:39
  89.136.76.***
  cEI CARE ATI DAT DISLIKE LA COMENTARIU MEU sa stiti ca ma doare fix in c*r
  85
  17
  Raportează
 • postat de Gălățean
  Luni, 29 Martie 2021 21:38
  89.136.7.***
  Încălcarea constitutiei, a drepturilor fundamentale este cumva autorizata?
  43
  62
  Raportează
 • postat de Florin
  Luni, 29 Martie 2021 21:12
  89.136.187.***
  Bravo tinere!Gandesti matur si ai spus lucrurilor pe nume!Nu stiu cati din cei care protestau au avut covid.Eu am avut si nu mi-a fost usor..e o mare inconstienta sa nu ai masca intr-o "mare" de oameni!E adevarat ca multi dintre noi suntem frustrati din cauza pandemiei de privarea anumitor libertati...dar este necesara ca sa scapam cat mai repede de aceasta "molima" si nu este momentul ca tara sa intra intr o stare de anarhie acum!Din statistica comentariilor cel putin 50% din participatii la miting sunt golanasi,mardeiasi,betivi,cocalari,sustinatori AUR...
  33
  111
  Raportează
 • postat de mmm
  Luni, 29 Martie 2021 20:31
  86.124.203.***
  Cand au fost eliberati, podofili, violatori si criminali, nu au iesit sa urle. Cel mai probabil nu au avut de suferit, din cauza unor astfel de situatii. Acum cand mor oameni, ies si urla, ca nu au situatii clare de morti intre cunoscutii apropiati. Sa-i vedem peste 3 saptamani.

  Alo!
  Jandarmeria!
  10 August va spune ceva?
  28
  100
  Raportează
 • postat de student
  Luni, 29 Martie 2021 20:26
  62.231.94.***
  nu bagati studentii in gunoiul care a fost aseara.
  27
  61
  Raportează
 • postat de TR
  Luni, 29 Martie 2021 20:21
  67.53.94.***
  1. Unii "aparent" s-au revoltat neautorizat si au iesit in strada.
  2. Altii "aparent" s-au revoltat tot neautorizat pe cei de la punctul 1.
  3. Iar altii cu certitudine s-au revoltat neautorizat pe cei de la punctul 2.

  In aparenta, conform autoarelor articolului si a majoritatii postarilor, galatenilor le cam place dictatura.

  Pi buni?!
  46
  43
  Raportează
 • postat de George
  Luni, 29 Martie 2021 19:10
  89.136.76.***
  Ce nu intelegeti? Aceasta este o lovitura de stat pusa la cale de PSD, AUR Sosoaca, si toata mafia CA NU MAI AU CE SUGE si sunt deranjati ca e si USR in GUVERN
  80
  85
  Raportează
 • postat de ss
  Luni, 29 Martie 2021 14:54
  5.13.160.***
  A fost de antologie sa protestezi la 1.00 in fata spitalului de urgenta in imediata apropiere a sectie ATI, groaznic!
  39
  132
  Raportează
 • postat de Domnul Dan
  Luni, 29 Martie 2021 14:10
  5.13.137.***
  Dreptul vostru de a protesta încetează atunci când afectează libertatea altor persoane.
  Unde Doamne iartă-mă ați mai văzut proteste la 1 dimineața?
  sper că pe viitor jandarmeria va aplica sancțiunile care se cuvin.
  58
  154
  Raportează
 • postat de The dark side
  Luni, 29 Martie 2021 13:45
  213.218.53.***
  Am urmarit in direct cateva live-uri pe facebook apoi m-am uitat pe profilul "reporterilor" sau a unora care postau comentarii. Pe langa cuvintele elevate si scrierea agramata masinile cu care defilau si pozele pe care le au pe conturile de facebook nu mai lasa loc de interpretare. Erau "spuma". Cei mai cei cocalari, bombardieri si mardoiasi. Puteti verifica.
  Imi pare rau pentru participantii bine intentionati, oameni "normali" care cu singurata au fost prezenti. Ceea s-a vazut a fost doar "the dark side" a societatii.
  37
  151
  Raportează
 • postat de PROŞTI... dar cu CARUL!
  Luni, 29 Martie 2021 13:20
  81.12.149.***
  Dintre persoanele pe care le-am vazut aseara la protestele televizate, cel putin doua trebuiau sa stea acasa in carantina!
  Sa vedem ce o sa iasa peste vreo saptamana in sectiile ATI din Galati...
  Ei nu ştiu că acum o pot merli şi cei tineri cu noua tulpină de Covid, de mă-sa şi tat-su nici nu mai vorbim..
  Sper ca Jandarmeria sa-i identifice, sa-i amendeze aspru şi să-i cunoaştem şi noi pe aceste scursuri ale societăţii gălăţene!
  59
  128
  Raportează
 • postat de chelu
  Luni, 29 Martie 2021 13:00
  78.96.59.***
  Abia scapasem de Avramescu si am dat peste tatsu, Panaitescu. Vai de capul nostru.
  38
  46
  Raportează
 • postat de Anoni
  Luni, 29 Martie 2021 11:20
  213.218.53.***
  Am inteles protestul.
  Toate ok..
  Intrebarea mea pentru participantii protestului este, de ce nu au purtat masca in timpul protestului(exceptie 10% dintre ei)? Erau destul de multe persoane intr-o zona restransa..
  Sunt de acord cu acest protest pentru inalutararea acestor noi restrictii care sunt pur si simplu absurde, dar macar sa fie respectata... De distantare nu se pune problema ca era mai dificil..dar masca aia, face minuni.
  As fi iesit si eu, dar cand am vazut sutele de oameni fara masca, am zis ca nu are rost sa duc virusul la usa persoanelor carora le-ar fi fatal..
  73
  67
  Raportează
 • postat de Doar eu
  Luni, 29 Martie 2021 10:57
  82.79.152.***
  Guvernanti nostri imita ca maimuta tot ce se aplica in occident, asa ca doar cand acolo se vor ridica restrictiile o vor face si ei. Necazul romanilor e ca foarte multi nu vor mai apuca acele zile.
  44
  94
  Raportează
 • postat de doru
  Luni, 29 Martie 2021 10:52
  84.117.41.***
  Daca toti cei care au protestat ar fi trecut prin clipe grele sau mai putin grele din cauza virusului
  ar fi tacut si si-ar fi vazut de treaba.
  Nu va doresc sa treceti prin boala declansata de virus!
  Din cauza acestor epilati suntem unde suntem!
  95
  131
  Raportează
 • postat de Ne-am trezit !
  Luni, 29 Martie 2021 10:08
  185.220.101.***
  Pentru activistii PNL-USR-PLUS-PSD,aripa tanara,degeaba mai postati contra demonstrantilor !!! Lumea s-a desteptat !!! Jos cu voi !!!
  150
  104
  Raportează
 • postat de Someone
  Luni, 29 Martie 2021 09:44
  5.13.242.***
  Exact! S-au pus Sosoaca, Ciolacu si Simion de tras basini concomitent in mai multe directii, iar prostimea ignoranta s-a repezit sa le miroasa cu nesat si sa dea si ea mai departe la randul ei alte flatulente puturoase in toate colturile oraselor. De-aia nu poarta ei masca, cum oare ar mai putea sa-si miroasa unul altuia imputenia?!
  88
  110
  Raportează
 • postat de Eu
  Luni, 29 Martie 2021 09:13
  81.12.239.***
  Niste idioti!!! Din seria celor care traiesc pe/din banii parintilor sau ajutor de la stat si nu au muncit niciodata ... si cum, pentru ei, luni nu este zi lucratoare au iesit pe strazi sa tipe ca istericii ...
  Ma intreb cati dintre ei erau drogati si cati beti?!
  101
  148
  Raportează
 • postat de dgi
  Luni, 29 Martie 2021 09:05
  81.196.245.***
  Toti par a incerca sa-si pastreze "locul de munca" sau "afacerile". Probabil "lucreaza:" numai in regim 20.00-05.00. De ce nu s-au organizat pe lumina? Au devenit "spontani" intre 08.00-01.00. Si eu sunt nemultumit de noile reguli, dar inteleg sensul chiar daca nu-mi place. Am vazut asa zise proteste in toata tara, dar substratul pare a fi altul. Cred ca tocmai cei care sustin ca pandemia a fost politizata, politizeaza si instiga mintile bune de manipulat. Participantii la "spontane" planificate sunt probabil principalii vinovati ptr inmultirea imbolnavirilor. Am observat ca nici o firma in care se munceste ordonat nu are imbolnaviti in numar mare. Doar cei care "lucreaza"in domeniul distractiei genereaza pacienti. Sustin dreptul legal de a face proteste reale, cu teme clare si propuneri mai bune decat cele din prezent. Halal democratie.
  81
  135
  Raportează
 • postat de Chips
  Luni, 29 Martie 2021 09:03
  188.25.94.***
  Monumente de prostie. Chitaie de foame pentru relaxarea masurilor de preventie, rpelungind, astfel toata situatie si crescand in mod direct foamea de care sufera.

  Sunt curios, jandarmii care dadeau cu gaze pe 10 august au avut liber ieri?
  88
  121
  Raportează
 • postat de Un tanar ce gandeste
  Luni, 29 Martie 2021 08:51
  5.13.211.***
  Cata inconstienta, cred ca trebue sa fii redus mintal, sau sa traiesti in alta lume, pentru a protesta impotriva unor masuri firesti, impotriva unor masurir menite sa ne protejeze viata, ,,motivand,, lipsa distractiilor, vazand ca zilnic se moare cu zecile de mii , in lume.
  Este foarte limpede cineu sunt asa zisii protestatari, nici intrun caz cei ce trudesc dingreu pentru existenta, acesti nu o sa urle pe strazi in miezul noptii, cand dimineata trebue sa mearga la munca, nu la carciumi in masini scumpe, pe care nu si le pot justifica.
  Tinerii cu bun simt, vor intelege, ca aceste masuri., sunt luate, in detrimentul celor ce le impun, dar pentru a ne proteja, este singura solutie.
  96
  147
  Raportează
 • postat de Anodin
  Luni, 29 Martie 2021 08:33
  109.166.132.***
  Ăștia o sa ne bage in spitale și-n morminte , că așa înțeleg ei ce este libertatea. Eu , soția de 10 zile stăm în casă , o colega de serviciu la fel , alta intubată în spital și nu mai urlăm după libertate . Poate , după sănătate.
  82
  148
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 29 Martie 2021 08:24
  86.124.202.***
  Am vazut cu totii cine a protestat : in principal, glezne goale, epilate si date cu crema de ambele sexe, (...) iesiti de la sala de pe Balcescu care se plictiseau, cocalari si pitipoance suparati de carciumile unde beau ei o apa plata cu lamaie toata seara inchise. Una peste alta, o mana de sosocari convocati prin facebook sa injure nici ei nu stiu ce. Baieti, coborati la chiosc sa va luati petul de bere de 2,5 l la 19-50, nu la 23 cum mergeati de obicei, asta inseamna restricitii. Iar astilalti cu carciumile, e greu sa va faceti o cafea acasa stiu, pentru ca majoritatea n-aveti nici firimituri in casa, d-apoi un ibric si putina vesela ...
  81
  168
  Raportează
 • postat de nedumerit
  Luni, 29 Martie 2021 08:14
  78.96.59.***
  Autoritatile au inceput sa o ia rau pe aratura. Nu am vazut niciun anunt in presa scrisa referitor la restrictiile impuse de duminica in Galati. Adica intai ma impusti si dupa ce mor imi spui de ce . E normal asa ceva? Peste tot apar numai ratele de infectare la nivel de judet. La noi, dupa ultima raportare, arata cu suntem sub 3 la mie. Atunci cum doamne iarta-ma s-a ajuns la 4 fara ca nimeni sa aiba habar ? Bataie de joc.
  65
  92
  Raportează
 • postat de dragos
  Luni, 29 Martie 2021 08:13
  5.2.209.***
  bombardieri si romi. astia au fost, in mare, protestatarii anti masca, scursurile orasului. sa strigi in fata spitalului ca medicii sunt criminali e o mare ticalosie. Jandarmeria si politia IMPOTENTE daca in fata lor stau interlopii, daca erau ceva cetateni pasnici imediat s ar fi dat la ei... jalnic.
  84
  142
  Raportează
 • postat de Stefan
  Luni, 29 Martie 2021 07:59
  5.13.218.***
  Cum sa fie protest spontan, când a fost anuntat pe Facebook de cateva zile?
  70
  94
  Raportează
 • postat de Zoro
  Luni, 29 Martie 2021 05:59
  89.136.6.***
  Blob, ești...blob !
  29
  44
  Raportează
 • postat de MM
  Luni, 29 Martie 2021 05:15
  194.105.20.***
  Mda, astept cu nerabdare si niste proteste spontane pt:

  Atragerea de investitori pt crearea de locuri de munca si remunerate decent!
  Toate lucrarile de reabilitare si modernizare a judetului Galati, sa fie terminate la data la care au fost stabilite, fara intarzieri, sa fie realizate cu materiale de calitate si de lunga durata!
  Transpareta a cheltuirii banului public, pt toate lucrarile de modernizare si reabilitare a judetului Galati!
  Eliminarea tuturor pensiilor speciale cu exceptia celor ce sunt in teatrele de operatiuni militare iar restul dupa principiul contributivitatii!
  Ti-ai satisfacut stagiul minim de 35 de ani in campul muncii indiferent in ce domeniu ai activat la stat si mai doresti sa muncesti, poti cumula pensia cu salriul numai si numai in privat!
  Parlament unicameral sau bicameral cu cel mult 300 parlamentari!
  Diferenta salariala la nivel national dintre un primar, presedinte CJ/CL, director de deconcentrate, secretar de stat, ministru, parlamentar si un simplu salariat sa fie de cel mult 3 ori mai mare!
  Alegeri locale pt primarii si presedinti CL/CJ, in doua tururi si maxim doua mandate chiar si pt parlamentari si europarlamentari!
  Eliminarea tuturor imunitatilor de orice fel!
  P. S.
  Asa-i ca visez frumos din punct de vedere al protestelor de acest gen?
  28
  144
  Raportează
 • postat de Pandemia, bat-o vina!
  Luni, 29 Martie 2021 03:56
  86.122.130.***
  Parcă trăin în două lumi diferite:
  Unii mor prin spitale sau se chinuie pe la ATI ori prin carantină acasă....
  Alții vor libertate, fără mască și restricții, să își rezolve mendrele, crezând că lumea e doar a lor!
  Acești descreierați ieșiți în stradă nu fac decât să accentueze și mai mult gradul de incdență cu Covid din Galați și din țară!
  Dar cred că aici nu este decât o manipulare a unor grupuri de interese: fie ele politice, de gașcă, de grup de proxeneți, de patroni de cluburi, baruri sau restaurante, de șomeri, de boschetari, de interlopi, de ”Toma-Necredinciosul”, etc
  83
  129
  Raportează
 • postat de Competentul Capabil
  Luni, 29 Martie 2021 03:12
  5.253.206.***
  Combinatie dezgustatoare de ethos local auriu. Maine ei pot sa se scoale la 12 ca semintele in fata blocului se pot sparge la orice ora. Aceeasi care rageau ca piesiedie le-a marit impozitele pe tigai au iesit sa dea o tura cu cota de benzina neconsumata saptamana asta.Mult zgomot pentru nimic de la nimicuri. Felicitari politistilor ca nu si-au luat bataie de la camarazi, dar mai e timp.
  77
  121
  Raportează
 • postat de Anda
  Luni, 29 Martie 2021 02:39
  5.13.169.***
  Evident ca Galatiul e în top când vorbim de fani AUR și Sosoanca... Asta suntem, aici duce acel mult menționat analfabetism :(
  82
  131
  Raportează
 • postat de Kramer
  Luni, 29 Martie 2021 02:37
  5.13.221.***
  protest neautorizat, plus tulburarea liniștii publice la ceas de noapte.
  sper să primească toți niște amenzi usturătoare.
  90
  133
  Raportează
 • postat de Blob
  Luni, 29 Martie 2021 00:09
  5.13.134.***
  ăștia claxonează ca disperații la 12 noaptea, mâine fiind zi de muncă.
  evident că poliția nu face nimic...
  146
  171
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.