Avertisment asupra traficului de persoane

Avertisment asupra traficului de persoane
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Asociaţia liberatED împreună cu Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați fac echipă pentru a atrage atenția asupra fenomenului traficului de persoane.

Pe 31 martie, vizitatorii bibliotecii vor fi încurajați să își deseneze o inimă roz pe mână, pentru a atrage atenția asupra acestei metode de exploatare. Totodată, vizitatorii bibliotecii vor primi materiale informative cu privire la traficul de persoane și vor putea accesa diverse resurse online puse la dispoziție de liberatED pe această temă, incluzând un chestionar al relațiilor, ce ajută la identificarea semnelor de avertizare, precum și o listă cu pași de urmat înaintea unei călătorii.

Metoda "lover boy" este des folosită de către traficanți și rețelele de crimă organizată. Prin oferirea unor cadouri, promisiuni false de iubire și începutul unei noi vieți, traficanții seduc fete și femei, iar apoi le forțează sau le manipulează să se prostitueze, în România sau în străinătate.

Citit 1196 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Aprilie 2021 23:11

1 comentariu

 • postat de O patita
  Luni, 29 Martie 2021 10:35
  5.13.211.***
  INASPRITI PEDEPSELE, PARLAMENTARI, CE DORMITI , la ce lasatia aceste bestii sa nenoroceasca copii nevinovati, femei naive si credule...
  Lege, special gandita pentru aceste bestii si amploarea pe care a luato fenomenul...toate gastile de cartier, asta au ca plan, vazandui pe derbedeii veniti in masini scumpe facute pe spinarea nenorocitelor, siasta vor face continu, daca nu se intervine ferm cu legi ferme si ani grei de puscarie ca sa i descurajeze, mai dure ca la traficdestupefiante.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.