UPDATE Trotinetă publică, vândută pe 100 de lei
Foto: Facebook/Marian Dumitru

UPDATE Trotinetă publică, vândută pe 100 de lei
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Nu au trecut nici două săptămâni de când trotinetele electrice au fost date în folosință gălățenilor pentru deplasare și agrement, că s-au găsit și ”întreprinzători” care să scoată bani de pe urma lor. Dincolo de faptul că mijloacele de transport sunt exploatate la modul discutabil de tinerii care nu de puține ori încurcă traficul rutier ori le abandonează pe străzi lăturalnice sau în zone în care riscă să fie distruse, trotinetele au ajuns și bunuri de bișniță pentru oamenii fără adăpost.

Un caz revoltător de acest gen s-a petrecut zilele trecute, în Micro 17, în apropierea Bisericii Sf. Ilie. Un personaj care își face veacul pe străzi a pus mâna pe o astfel de trotinetă și a încercat să o vândă unui pensionar, pentru 100 de lei. Acesta a fost mai mult decât interesat să cumpere bunul care nu îi aparținea omului fără adăpost, care afirma că l-a găsit la gunoi, tranzacția fiind oprită de intervenția unui cetățean care a filmat întreaga scenă și a publicat-o pe rețelele de socializare.

VEZI VIDEO MAI JOS (sursa, Facebook/Marian Dumitru)

Este de așteptat ca Poliția să îi identifice pe protagoniștii acestei ”afaceri” și să aplice sancțiunile care se impun.

Noaptea, un aliat bun

Pentru cei care găsesc oportună însușirea trotinetelor, sunt mai puțin importante restricțiile de circulație. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Șendreni a fost depistat după orele 23.00, în zona Parcului Șahiștilor din Țiglina 1, cărând după el o trotinetă din flota pusă la dispoziția gălățenilor. Polițiștii locali, cei care au vrut să îi verifice declarația, au constatat că trotineta era avariată, prezentând urme de forțare în partea superioară.

Sursa video, Poliția Locală

Agenții au întocmit actele necesare și l-au predat pe ”plimbăreț” Secției 2 Poliție, pentru continuarea cercetărilor. Ulterior, trotineta stricată a fost ridicată de la sediul Poliției Locale,  de un reprezentant al firmei care o deține.

Media

Citit 13654 ori Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 01:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.