Amenzi pentru nerespectarea normelor de prevenţie a infectării

Amenzi pentru nerespectarea normelor de prevenţie a infectării
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 100 de sancțiuni contravenționale în acțiunile pentru verificarea respectării  măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.520 de persoane, 95 societăți comerciale, 171 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc), precum și 125 de mijloace de transport persoane.

În consecință, au fost aplicate 100 sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.550 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Citit 736 ori Ultima modificare Marți, 30 Martie 2021 21:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.